|
||
| Şimdiye kadar dinleyicilerine birçok albüm sunan U.l.a.ş 2008 yılında çıkardıgı 2.albümle karşımızda...Albümün adı "Nüans"...Albümde U.l.a.ş a featleriyle destek veren isimler;Emre Baransel, Pit10 ve Peak Pro. ekibinden Yuken...Albümde alt yapılar, mix, mastering işlemleri, canlı enstruman kayıtları da tamamen Peak Music Production ekibi tarafından gerçekleştirilmiş...13 parça ve 1 adet te bonus track bulunan albümü sizlere sunuyoruz keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap U.l.a.ş - Nüans -Parça Listesi: 01. Onlar Öyle İstedi 02. 8F'den Ozi 03. Dostum Benim B.A.N. 04. Tükendik Netekim 05. Güneşe Akın Başlayacak 06. Seni Affetmem 07. 17 Yaşım feat. Yuken 08. Öagh Hain feat. Emre Baransel 09. Akıllı Adamdır Benim Babam! (Mark.A Biyografi) 10. Mark.A 11. Ver Kondom 12. Behçet'in Öyküsü (Remix) 13. '96 feat. Pit10 (Remix) Bonus. Ben Sizin Farkınızdayım Full Albüm :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: illegalrap.com |
||
|
||
tessekürrler eline saglik bu arada ilk yaziyi ben yazmis oluyum
|
||
|
||
keyfimizden demedik albüm adını yazarsan farkını görürsün
|
||
|
||
süper ibrahim abi çook saol
|
||
|
||
| en çok hangi parçaları begendiniz arkadaşlar ben dinleyemedim cihaz yok dinleyecek telefona atıcam eger önerdiginiz parçalar olursa | ||
|
||
Ben sizin farkınızdayım-onlar öyle istedi-behçetin öyküsü-Seni affetmem...
Bu parçaLar hoşuma gitti...Bu çocukLar işi biLiyor... |
||
|
||
İndiriyorum bakalım nasıl bir şey. Sağol. |
||
|
||
| güzel paylaşımm | ||
|
||
sagol ![]() rapid olmasa guzel olurda