|
||
Kadıköy Acil bünyesinde çalışmalarını daha önceden dinlediğimiz Giyotin (Narkoz & Fersah) grubunun üyesi Narkoz mayıs ayında çıkarmış olduğu "Benim Kavgam"'ı 5 ay parayla sattıktan sonra illegalrap.com üyelerine beleş dagıtıyor sömürün ![]() Albümde Narkoz'a Kadıköy Acil tayfasından Selo, Mel, Despo, Firar, Char-Lee yanı sıra Cashflow ve Ezel eşlik ediyor. 8 parça ve bir interlude'dan oluşan albümün alt yapılarında enstrümentaller dışında Roka, Rapozof, Puma ve Şipşak imzaları var. Prodüksiyon işlemleri Puma tarafından yapılan albümü sizlere sunuyoruz. Keyifli dinlemeler... Narkoz - Benim Kavgam [Full Album] Parça Listesi: 01. Sus feat. Despo 02. Olmaz Öyle feat. Charlie 03. Benim Kavgam feat. Selo & Mel 04. Usa feat. Firar 05. Interlude 06. Danset feat. Mel 07. Bir Melodi Bir Sayfa feat. Cashflow 08. Sıcaklığın feat. Ezel 09. Ayrı Gayrı feat. Firar Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: illegalrap.com Editör notu yani benim notum: Narkoz çok mu acizssin abi her parça feat beceremiyosan bu işi bırak tek başına bi parça yapamaz mı bi mc
|
||
|
||
cokk güzel bir album
|
||
|
||
cook güzell bir olabümm
|
||
|
||
| bence pek onemlı deil tüm şarkılarının feat olması kardeşim killa hakanında ole ama adam goturuo bence gerçekten ii bir mc narkoz |
||
|
||
heLaLLL yaa_ !!
|
||
|
||
| kırılmış link1 | ||
|
||
Editör notu yani benim notum: Narkoz çok mu acizssin abi her parça feat beceremiyosan bu işi bırak tek başına bi parça yapamaz mı bi mc ![]() sen ne kadar yapıyon da bu yorum bole ? adam Ka yı kuranlardan işini bilir
|
||
|
||
| her eleştiren ille rap cimi olmasımı lazım iyi bir dinleyiciyim ve albüm hiçte iyi degil.birde parayla sattılar bu albümü alan oldumu acaba kadıköyden başka | ||
|
||
her eleştiren ille rap cimi olmasımı lazım iyi bir dinleyiciyim ve albüm hiçte iyi degil.birde parayla sattılar bu albümü alan oldumu acaba kadıköyden başka evet neyzen tevfiğin de söylediği gibi yumurtlamayız ama yumurta taze mi bayat mı anlarız
|
||
|
||
| İns Güseldir Daha Önce Hic Dinlemedım xD | ||
|
||
| ALbüm süper:D Zaten diğer albümde kendi şarkıları da var:) Çok başarılı bi mc gerçekten Narkoz:D | ||
|
||
cokk güzel bir album
![]() |
||
|
||
| ya rar şifresi ne bu dosyanın | ||