|
||
| Şanışer Methüsena - Ludovico [Full Album] Parça Listesi: 1. Şanışer - Intro (2:01) 2. Şanışer - Manşet Lütfen (5:11) 3. Şanışer Feat. Bela & Atakan - Dön Evine (4:26) 4. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] (3:39) 5. Şanışer Feat. Alper Tunga - Yorgun Asker (3:04) 6. Şanışer Feat. Atakan - Kalmadı Gururum (3:22) 7. Şanışer - Damla Damla (1:59) 8. Şanışer - Düşünmekten Bir Hal Oldum (4:26) 9. Şanışer Feat. Atakan - Belki [Part 2] (4:34) 10. Şanışer - N.A.P.İ.M. (4:06) 11. Şanışer Feat. Sitem Depresif & Mozole Mirach - Bulamadığın Cevaplar (4:58) 12. Şanışer - Historiam (4:26) 13. Şanışer - Raydan Çıkanlar (4:35) 14. Şanışer Feat. Newada - Adını Sen Koy Kanka (5:10) 15. Şanışer - Çok Sıkıldım (3:38) 16. Şanışer Feat. Bela - Doğru & Yanlış (5:00) 17. Şanışer - Drama Sahnesi (1:13) 18. Şanışer Feat. Rapizm Çağla - Sor Bakalım (3:57) 19. Şanışer Feat. Sokrat St - Zenne Cevabı (3:01) 20. Şanışer Feat. Atakan - Bir Avuç Cennet [Part 2] [Get On Mix] (3:24) 21. Şanışer - Manşet Lütfen [Break Beat Remix] (3:31) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| 12. Şanışer - Historiam (4:26) bu parçayı çok sevdim nedense
|
||
|
||
ft Newada. Adını Sen koy kanka. Albümün geneli harika zaten. Ezberledim neredeyse. Sağol.
|
||
|
||
| Eyvallah hocam. | ||
|
||
Bence en iyisi Manşet Lütfen (ama zevkler ve renkler tartışılmaz )
|
||
|
||
Düşünmektem Bir Oldum Süper yaaa
|
||
|
||
| nickinde 10 numara olmuş ha şanıhayır | ||
|
||
| Teşekkürler emeğine sağlık (: raydan çıkanlar süper
|
||
|
||
bn istanbulda 3 aya bitiyorum...
|
||
|
||
| Şanışer Feat. Bela - Doğru & Yanlış en süperi bu benceee.. aslında 'düşünmekten bi hal oldum' var :S o da süper dee burda yok galiba
|
||
|
||
| tŞkküRLer haStaSıyım Bu Cocuuun xD | ||
|
||
süP€RrR
|
||
|
||
nası indircezz?
|
||
|
||
| önceden açılmış böyle bir konuya nasıl indircez diye bir cevap yazıldıgını düşünerek bu konuya baktım.linke tıkla açılan sitede free user a tıklayacaksın bekle 40 saniye sonra dowland a tıkla indir tamam? |
||
|
||
sağol ilk defa dinlicem saniseri bakalım nasıl
|
||