|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Farklı stilyle türkçe rape yeni bir soluk getirecek bayan vocalist Bels,İhtilal Records bünyesinde hazırlamış olduğu ´Yavaş Yavaş´ isimli ilk albümüyle karlımıza çıkıyor.Albüm kayıtları İR´de alınmıştır.Mix&mastering işemleri Kaplan ´a ait olup... beatler Gaza(5,6,7)LostDreamer(2,8)Tahha(1,4,9)Aparkhat(3) imzası taşoyor.Bels´´e featleri ile destekte bulunan Kaplan ve Tahha yorumlarıyla albüme renk katmıştır.Albüm intro ve outro dahil 9 parçadan oluşmaktadır. Keyifi dinlemeler. Parça Listesi; 1-Giriş 2-N'olursan Ol Gel feat Kaplan 3-Ters Huyu 4-Kaypaksın feat Kaplan&Tahha aka Terani 5-Nereye Böyle? 6-Biz Miyiz Yanlış Olan? feat Kaplan 7-Annem 8-Yavaş Yavaş 9-Çıkış Download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Bels'i çok seviyorum ya ) Çok tatlı.Sadece Msndende olsa konustm xD Garez'in sevgilisi olması lazm
|
||
|
||
garez spaceye boşuna eklemeyin kızlar yazmış ölüyordu ya kızlarda senin için zuhaha
|
||
|
||
Bels'i çok seviyorum ya Garezin diil Kaplanın Sevgilisi..
) Çok tatlı.Sadece Msndende olsa konustm xD Garez'in sevgilisi olması lazm ![]() |
||
|
||
eed öyleydi Sorry
|
||
|
||
| eLine sAğLıq.. | ||
|
||
| Slm arkadaslar palyaşım ıcın tşr etmek ıterım ama lınkler ölu lutfen yenısını en kısa zamanda paylaşırsanız cok sevınırım İhtilal Records | ||
|
||
| Link öLmüş biri iLgiLensin artık bıktım bu forumLarın iLgisizLiğinden :@ | ||