|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Uzun zamandır üretmeyen Fieber şu sıralar bi internet albümü üzerinde çalışıyor.Onun öncesinde ise size 2005-2008 yılları arasında yapılmış olup bazıları daha önce yayınlanmış bazıları da daha önce yayınlanmamış parçalardan oluşan Arkası Yarın isimli mixtape çalışmasını hediye ediyor.Bunun hazırlanma amacı albüm öncesinde Fieber'i hem çok eski haliyle hem de son zamanlarda yapmış olduğu işlerle biraz hatırlamak. Keyifli Dinlemeler. Tracklist 1- Daha Çok Var 2- Saklı Cennet (feat. Batu & Xds) 3- Sevmeler Yasak (feat. Efgân) 4- Skit ( A Kalite ) 5- Bizim City 6- Olmamış ve Bitmemiş 7- Çıkmazlarda (feat. Batu) 8- Korktuğum Satırlar (feat. Xds & Damned) 9- Skit (Niye Böyle Be?) 10- Yine Yok 11- Ich Gib Nicht Auf (feat. Rifat Al-Zein) 12- Resim 13- İzmir Live Performance (feat. Dumanyak & Emir & Şehinşah & Da Poet - Kingz of Underground) 14- Skit (Dönmeyen Cinsten) Download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Açıklama ; sevgili saygılı arkadaşlarım , dostlarım ve beni dinlemekten keyif alan insanlar.uzunca zamandır yoktum ortalarda hem çok uzak kalmaya çalıştım hem de kopamadım şu müzikten. Ara sıra özensiz yapılmış kısa şarkılar dinlediniz,zaman zamanda çok sevdiğim arkadaşlarımın albümlerine okuduğum parçaları. ve başlayıp iptal ettiğim bi çok proje oldu. Bu dönemde zaten ben dahi karar veremedim ne yapmak istediğime ve nerde yaşadığıma. Bu güne kadar zamanımın çoğunu geçirdiğim İzmir'de güzel dostluklar edindim.ve orda olduğum ameliyat sonrası tekrar İstanbul'a ailemin yanına yerleştim. Dediğim gibi uzun zamandır bazı şahsi sebeplerden dolayı üretmedim. Şimdi gelelim yakın zamanda beni dinliyceğiniz çalışmalara. öncelikle bi internet albümü hazırlıyorum üstümdeki soğukluğu atmak amacıyla.Yaklaşık 12-13 parça olucak düşüncesindeyim. çoğu parçanın kayıt aşaması tamamlandı. Onun dışında çoğunuzun tanıdığı ve öncesinde birlikte ortak bi albümle karşınıza çıktığınız Cevap ile 2008 yılı bitmeden bi ortak internet projesi daha düşünüyoruz fakat biraz gecikebilir. Onun dışında ise kendi projelerime yoğunlaşmış olup yakın dostlarımın albümlerine eşlik ediyorum. Arkası yarını yapmamın amacı hem eski beni hemde ara sıra yaptığım ve zaman zaman paylaştığım işleri bir araya toplayıp tekrar dinlemenizi istemiş olmamdır.Yani boş zamanlarda yapılmış parçalar geyiğiyle 1e1dir. Söylemek isterimki bu mixtape önümüzdeki günlerde yayınlıycağım albümle yakın değildir.O albüm daha çeşitli ve kaliteli olucak tabiiki. Bitmek üzere olan albümümle yaklaşık bayramdan bu yana uğraşıyorum ve ufak tefek eksikler kaldı bazı aksiliklerden dolayı.Ve başlama aşamasında olan 1 proje daha var.Yakın zamanda duyurucam. Beni dinlerken keyif alan insanlar için yapmaya devam edicem. Kendinize iyi bakın. Saygılar. |
||
|
||
| cevapla araları açıkmı acaba hiç parça yapmaz oldular sagolasın ufuk
|
||
|
||
BitiOm Lehm FiebéR'e
|
||
|