|
||
Rap Yakında bizden sorulacak ![]() 1-Amerika 2-Almanya 3-Fransa 4-Polonya 5-TÜRKİYE Kaynak İngiliz The Times Gazetesi |
||
|
||
| 1. olcaz daha babacan | ||
|
||
listede japonyanın olmaması düşündürücü
|
||
|
||
polonyamı k.byın ama bu ülkenin türkiyeden daha iyi omasını beklemezdm yanlış bişe diosam düzeltin
|
||
|
||
polonyamı k.byın ama bu ülkenin türkiyeden daha iyi omasını beklemezdm yanlış bişe diosam düzeltin bende öyle düşündüm ama öyleymiş
![]() |
||
|
||
Obaaaa 1e az kalmışş
|
||
|
||
1. az kalmışş :D
|
||
|
||
Yakında oda olcak yha merak etmeyin
|
||
|
||
almanya falan tmm da polonya ??? neyse ya sseneye 1. yız
|
||
|
||
Fransa Polonya bunlar ne yaa...Amerika Almanya Türkiye işte...
|
||
|
||
| bnce 1.amerika 2.almanya 3.TÜRKİYE ilk üc diqerLini saLLa |
||
|
||
| Amerika nın hakkını vermek lazım sonuçta onlar çıkardı ancak almanyadan daha iyi olduğumuzu düşünüyorum . . . | ||
|
||
| 1. Almanya Sonra Biziz Benim Gözümde =) | ||
|
||
polonyamı k.byın ama bu ülkenin türkiyeden daha iyi omasını beklemezdm yanlış bişe diosam düzeltin bende öyle düşündüm ama öyleymiş![]() ya adamlar dünya çapında adamlar yetiştirmişler MC Hammer ve Vanilla Ice aileleriyle polonyoya yerleştkleri (normalde adamlar Amerikan) burada yetiştikleri söyleniyo ama ne kadar doğru bilmiorum eğer böyleyse gelin siz düşünün bandrollü albüm çıkaramayan genelde under dan overa geçemeyen Türkiye polonyayı geçebilirmi... Şİmdi diceksiniz ki Ceza var bizde ya bu 5 ülkeden ancak 2 sinde tanınıyodur ceza oda rap müzik dinleyen veya yapanlar arasında ama bi 50 cent bi tupac dediğiniz zaman herkez tanıyor amac kitlesel olmas bölgesel değil... |
||
|
||
polonyamı k.byın ama bu ülkenin türkiyeden daha iyi omasını beklemezdm yanlış bişe diosam düzeltin bende öyle düşündüm ama öyleymiş![]() ya adamlar dünya çapında adamlar yetiştirmişler MC Hammer ve Vanilla Ice aileleriyle polonyoya yerleştkleri (normalde adamlar Amerikan) burada yetiştikleri söyleniyo ama ne kadar doğru bilmiorum eğer böyleyse gelin siz düşünün bandrollü albüm çıkaramayan genelde under dan overa geçemeyen Türkiye polonyayı geçebilirmi... Şİmdi diceksiniz ki Ceza var bizde ya bu 5 ülkeden ancak 2 sinde tanınıyodur ceza oda rap müzik dinleyen veya yapanlar arasında ama bi 50 cent bi tupac dediğiniz zaman herkez tanıyor amac kitlesel olmas bölgesel değil... ama söylediklerinize katılıyorum birazdaha incelense Türkie ilk üçte yer alabilirdi... |
||