|
||
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Beta'nın ilk solo albümü olan "Pişti" nin producerliğini Pit10 yaptı.Beatleri Rahness, Pit10, Karaltı Mastrall, Life and Death Productions ve Deniz'in imzaları olup albümün tüm kayıtları Olympos Recors'ta alındı. Bir Olympos klasiği olarak double rhyme ve punchlinelar ile süslenen albümde Beta'ya A.P.O, Vurgu, Doğa Bora, Deniz, Pit10 ve bayan vokal olarak Zeynep Sağdaş eşlik ediyorlar. Ayrıca albümde kendi albümleri ve Sansar'ın 21 Gram mixtapeinden sonra bu kez Pit10'un yine prodüktörlüğüyle ön plana çıktığını görüyoruz. Beta - Pişti [Full Album] Parça Listesi: 01. Giriş Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ MediaFire ] 07. Mc Kubur (Skeç) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ MediaFire ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ MediaFire ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ MediaFire ] Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] 13. Çıkış Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap [ RapidShare ] Şifre : illegalrap.com Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| paylaşım için sağolasın kardeşim | ||
|
||
paylaşım için sağolasın kardeşim Düzenlediğin İçin Sende Sağol
|
||
|
||
| Albümü Upload Ettim Link Yenilenmiştir... Şifre : illegalrap.com |
||
|
||
iyi featler var güzel olmuş beta zaten kötü adam degil sagol hacım
|
||
|
||
HerZaman... Beta Komedi Adam Ya Kendi Tarzını Yaptı HeriF Süper...
|
||
|
||
| albümdeki featleri tek tek upload ettim isteyen indirsin ilk mesajada düzenledim R3sP3cT a.k.a MuhenDiss paylaşımını begendim böyle paylaşımlarının devamını bekliyorum ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
Sağolasın...Bnde Kalanları Halledem
|
||
|
||
| Bunlarda Devamı Ama Rapid ; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
paylaşım için tşkrler
|
||
|
||
Bişey Değil Arkadaşım... Keyifli Dinlemeler...
|
||
|
||
|
||
|
||
| Link ÖLüü! | ||
|
||
Link ÖLüü! Tamam Kardeş Yeniliyorum Şuan Upload Ediyorum 5 Dakkaya hazır =)
|
||
|
||
| Link Yenilenmiştir.. =) | ||