|
||
| Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yazık oldu bebeğe
|
||
|
||
| hakkaten yazık olmuş birde olayın iyi yanından bakarsak çocukta az buçuk oda breakdance yapmış. bu arada yenge ruh gibisin varlığın belli ama kanıt yok | ||
|
||
hayırdır neoldu ?
|
||
|
||
pek birşey oldugu yok sadece site uyuyor
|
||
|
||
Haklısın site uyuyor ben pek ilgilenemiyorum ![]() *çünkü hayatımın derdineyim ve boğulmak üzereyim
|
||
|
||
| Yenge bir iki şey anlatayım Çok yakın iki arkadaşım cafe açtılar şimdi batmak üzereler ilk yani borçlar ilk artamaya başladıgında adamlar kafayı yiyolardı.kaç defa tartıştılar sinirden telefonlarını falan kırdılar.en son haciz geldi.şimdiyse mutlular ama haciz yine var ve borçta fakat şunu anladılar üzülmekle birşey olmuyor. 1-2 hafta önce bir kız arkadaşım intihar etti kanka gibiydik.herkes üzüldü ben üzülmedim sadece şaşkınlık vardı.artık hiçbirşeye üzülmüyorum, üzülür gibi olsam bile iki tokatla kendime geliyorum.çünkü isyan ederek sadece kendime zarar.iyi yanıda yok zaten niye bunları anlatım bilmiyorumda
|
||
|
||
Yenge bir iki şey anlatayım Çok yakın iki arkadaşım cafe açtılar şimdi batmak üzereler ilk yani borçlar ilk artamaya başladıgında adamlar kafayı yiyolardı.kaç defa tartıştılar sinirden telefonlarını falan kırdılar.en son haciz geldi.şimdiyse mutlular ama haciz yine var ve borçta fakat şunu anladılar üzülmekle birşey olmuyor. 1-2 hafta önce bir kız arkadaşım intihar etti kanka gibiydik.herkes üzüldü ben üzülmedim sadece şaşkınlık vardı.artık hiçbirşeye üzülmüyorum, üzülür gibi olsam bile iki tokatla kendime geliyorum.çünkü isyan ederek sadece kendime zarar.iyi yanıda yok zaten niye bunları anlatım bilmiyorumda ![]() aynen... hayat sana yamuk yaptımı sen on alasını yapacaksın.. Kural bu abi |
||
|
||
| haklısın ufuk.. bunları neden anlattım bilmiyorum demişsin bence anlatman çok iyi olmuş bende farkına vardım zaten üzülmekle birşey elde edilmediğinin ama istediğim birşey olmayınca umudum kalmıyo sorunum bu ama bunuda aşıcam bu gidişle hayat her fırsatta istediğimizi plandığımızı vermiyo napalım... | ||
|
||
Fark Ettinizmi Bilmem Arkadaşlar Ama Çocuğa Vurduktan Sonra Çocuk Yere Düşünce "You Win" Diye Bir Ses Çıkıyor Bide
|
||
|
||
| aynen bende onu farkettim:D | ||
|
||
aynen ama fena carptı :D
|
||
|
||