|
||
| Yeraltının sessiz ama başarılı isimlerinden "Miralay" beşinci albümünü dinleyicilerine sunuyor...Albüme "Ölüler Şehri" adını vermiştir..Miralay'a Ölüler Şehri adlı albümünde featleri ile destek veren isimler İstanbul dan "Hayki, Antalya nın tanınmış isimlerinden Şanışer, İzmir in eski ve başarılı isimlerinde SiRmC,Shafack ve Armador....Albümün 2. parçası hariç tüm beatler "MiraLay Can TÜRK" imzası taşımaktadır.İkinci parçanın beati ise "Shafack Armador" tarafından yapılmıştır...Tüm kayıt ve mix işlemlerinin "MCTRecords" da alınan albümün birde video klip çalışması bulunuyor...Bu çekilen video klip önümüzdeki aylarda "DreamTV" ekranlarında yayınlanmaya başlayacaktır...Şimdi 12 parçadan albümü sizlere Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap farkı ile sunuyoruz...Keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap MiraLay - Ölüler Şehri [Full Album] Parça Listesi: 01) Yerini başkası dolduramaz (Aydınlanır) 02) Bir yağmur damlası feat. Shafack Armador 03) Ölüler şehri 04) Seni diledim feat. Hayki 05) Taş çatlasın feat. Şanışer 06) Rüzgarlar 07) Interlude (bir respect hikayesi) 08) Skit 09) Son bu mektubum (version 2) 10) Yarın olsun feat. SiRmC 11) Yerin dibi feat. Shafack Armador 12) Son bulur (Kararır) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap rar şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| ibo link eklicen dimi | ||
|
||
evet upload ediyorum erken indexlesin diye açtım konuyu
|
||
|
||
| Mira gerçekten süper bi iş çıkarmış ne zamandır bekliyordum herşey süper | ||
|
||
miralay ın yaptıgı işler gerçekten güzel bu albümüde begendim no sample falan iyi işler çıkarmış featler güzel ama parçalar az geldi bana tek eksik az parça olması bana göre
|
||
|
||
| Son bu mektubum*un orjinal versiyonunu paylaşabilirseniz çok mutlu oluruım. Emeğinize sağlık. | ||
|
||
Son bu mektubum*un orjinal versiyonunu paylaşabilirseniz çok mutlu oluruım. Emeğinize sağlık. Linklerin Görülmesine İzin VerilmiyorLinki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap burdan indirebilirsin.... |
||
|
||
link kırıkk bea inmiyor şuna bir el atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
|
||
|
||
konuyu takip et linki yeniliyorum az sonra koyarım
|
||
|
||
| Edit:konuyu alıntı yaparak ne anlatmak istedin aklınımı deniyorsun link yenilendir Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
güzeL şArkıLAr var eLLerine sAğLıq..
|
||
|
||
| evet güzel albüm indirin dinleyin |
||
|
||
süper parçaLar var, ben indirmiştim , tavsiye ederim
|
||
|
||
Gayet hoş şarkılar var . Şanışer ve haykini eşlik ettiği şarkılar özelliler 10 numara
|
||
|
||
| link kırık | ||