|
||
| Winrar dosya sıkıştırma programıdır sag tıklayıp çıkan menüden gelişmiş e tıkladıgımızda sag tarafta parola ayarla ya tıklayıp arşivledigimiz dosyaya parola koyarak başka kişilerin ulaşmasını engelleyebiliriz veya reklam amaçlı kullanabiliriz..Yalnız dikkat edilmesi gereken birşey var eger şifreyi dogrumu yanlışmı yazıyorum çelikisine düşüyorsanız parolayı göster seçenegini tıklayarak ne parola yazdıgınızı görebilirsiniz...Tabiki bu yazdıgımız parolanın çalışır duruma gelmesi için dosya isimlerini şifrele seçeniginide işaretlemeyi unutmuyoruz... yine sag tıklayıp çıkan menüde açıklamayı elle gir kısmına program hakkında bilgiler site adını vs yazabilirsiniz elle gir kısmına benim yaptıgım açıklamayı aşagıdaki resimden görebilirsiniz Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap winrar ı indirmek için; rapid linki; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap dosya tc linki; Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap anlatım tamamen bana aittir orjinali aşagıdaki linktedir ![]() Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||