|
||
| İstanbul Underground dan Doğu Bosphorus grubu daha önce satışa sundukları 14 parça ve 1 bonus track ten oluşan "Akli Müzik Dengesi" adlı albümü dinleyicilerine ücretsiz olarak sunuyor...Melankolik parçaların agırlıklı oldugu albümde Doğu Bosphorus grubuna başta Dramelodi olmak üzere Cansu,Van De Wereld,Toxin,Maraz&Mahkum ve Depresan...Şimdi bu albümü size Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap farkı ile sunuyoruz...Keyifli dinlemeler... Doğu Bosphorus - Akli Müzik Dengesi [Full Album] Parça Listesi: Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 1.Hayata Bel Baglama Feat. Amante 2.Akli Muzik Dengesi 3.Dikenli Güller Feat. Dramelodi&Cansu 4.Uzak Dur 5.Seytan Takibi 6.Hata Raporu 7.İki Tabut İki Gonul Feat. Van De Wereld 8.Beni Bana Bırakın 9.Anlatmak İstediklerim Feat. Toxin 10.Delik Kulak 11.Eyvah 12.Hoscakal 13.Kırılan Hevesler Feat.Maraz&Mahkum 14.Dunlere Takıldım 15.Ses Krizi Feat. Depresan 16.Dissimist (Bonus Track) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| Link yenilenmiştir.. | ||
|
||
| tekrar indiriyorum dinlemedim bu albümü bakalım nasıl | ||
|
||
Cok Seviyorum Bu Gurubun Hastasıyım Yha. ![]()
|
||
|
||
| İki tabut arasına iki gönül sıkışmış. Dokunan eller yanar. Rabbena üzerime gün gibi doğar. Bu grubu seviyorum çünkü inançlı insanlar. Güzel albüm olmuş cidden. |
||
|
||
bu gurp süper ya tavsiye ederım
|
||