|
||
| Deniz liden No.1 Canımız Cehenneme Part 1 Albümüyle karşımızda...17 parçadan oluşan albümde 8.parça nın beati Dj Bonestrip e ait...Onun haricindeki diger parçaların beatleri No.1 e ait...3 parttan oluşması planlanan albümün 1.partını vatani görevini tamamlamak üzere askere gitmeden önce dinleyicilerine sunan No.1 e featler ile Morfin,Kaos,Zhelishit eşlik ediyor...Kayıtları ve bütün prodüksiyonu No.1 tarafından yapılan Canımız Cehenneme Part 1 albümünü sizlere sunuyoruz keyifli dinlemeler... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap No.1 - Canımız Cehenneme Part 1 [Full Album] Parça Listesi: 01. Canımız Cehenneme Part 1 (Demo) 02. Konuşma Sus 03. Yalan Olur 04. Karanlıklar & Tragedy 05. Paranoya Pussy 06. Ayyaş 07. StreetStar 08. Sana Bu Siyah Laik 09. Ölü Evindeki Hiphop Partisi feat. Morfin & Kaos & Zhelishit 10. Halimiz Duman (Interlude) 11. Peşimize Takıl 12. Kendimle Kavgalarım 13. Rüzgar Tersine 14. Eteğini Kaldıran Bassline feat. Morfin 15. Erkin Koray Cover (Interlude) 16. Geçmişimi Geleceğime Şikayet Et 17. Kendine İyi Bak ilk 10 parça: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap son 7 parça: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| rapid link; Download;Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| cok seviyorum bu kardeşleri... canlarım benim.. peace... |
||
|
||
| güzel albüm yapmış eleman hayırlı teskereler diyelim | ||
|
||
| Saol (= No1 sviorm .) | ||
|
||
| süpersin bro yhaaaa bir denizlili olarak favorilerim(no.1 , STReeD MELODeeZ , 258 NOİSE ) | ||
|
||
| şu zenci edebiyatını bıraksa çok sıktı artık onun dışıda begeniyorum | ||
|
||
| link kırık!!!! ilgilenin! | ||
|
||
| Pek iyi bi aLbüm değiL ama Sadece Kendine İyi Bak şarkısı tüm aLbümü kurtarabiLir |
||
|
||
| linki düzeltin | ||
|
||
linkler çalışmıyor |
||
|
||
sağol bakalım nasılmış
|