|
||
| İzmir Karşıyaka'da müzik yaşamını sürdüren İndigo dinleyicilerinin karşısına yeni bir albümle çıkıyor...Albüm 10 parçadan oluşuyor...Albümün bütün kayıt ve miksaj işlemleri Beatmaster Emre tarafından Rec & Play stüdyolarında yapılmış...Altyapılarda çeşitliliği sağlayabilmek için farklı isimlerle çalışıldığı belirtilen albümde Rashness (1, 5, 7, 9, 10), Anda (Böcüg Production) (4, 8), Efsun (6), Moral Partre (2) ve Gökalp Kanatsız (3) çalışmaları bulunuyor.İndigo'ya albümde sadece Efsun 2 ve 8. parçalarda eşlik etmektedir...Şimdi bu albümü size Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap farkıyla sunuyoruz...Keyifli dinlemeler Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İndigo - Madde Bağımlısı [Full Album] Parça Listesi: 01 - Madde Bağımlısı 02 - Senin Yüzün feat. Efsun 03 - Rakibinim 04 - Primo Scratch'i 05 - Geçmişi Düşünerek 06 - Boş Boş 07 - Yalnız 08 - Olmadı feat. Efsun 09 - Rapi Bilcen 10 - Zeki misin Sanıyorsun ? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Rar Şifresi: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
dosya iniyoo ama dosyanın içi boşş çıkıo kardeşş alaymı edion sennn
|
||
|
||
| seni niye kandıralım canım kardeşim?sadece sen degil günde 3 bin küsür kişi giriyor bu siteye...oyuncak degil bu iş farkındayız...bir yanlışlık olamazmı hata olamazmı senin her işin 4.4 lükmü?ayrıca hatanın sende olmadıgı ne malüm?kullandıgın tarayıcıyı söylermisin?explorermi?firefoxmu? ben şuanda dosyayı indirdim rardan çıkarırken şifreyi yazdım masaüstüne çıkardım gayet güzel herşey hiçbir sorun yok sorun sende ve sorularıma cevap verebilirsen halletmeye çalışırız... | ||
|
||
Eline Sağlıq..
|
||
|
||
| süpermiş albüm saol | ||
|
||
| Süper bir albüm arşiverde olması gerek . Teşekkürler. | ||
|
||
| Madde Bağımlısı Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Oku Genç ** Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Geçmişi Düşünerek Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Boş Boş Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Yalnız Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Olmadı feat. Efsun Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Zeki misin Sanıyorsun? Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Albümündeki En iyi şarkılarını tek tek uploadladım. Daha önce konum kapatılmıştı. Bu linkler sağlam umarım kapatılmaz. Rap Haksızlığı AFFETMEZ. **Oku genç şarkısı da benden size hediye. O da indigo'nun vazgeçemeyeceğiniz bi şarkısı. ÖSS sistemi eleştiriliyor. Keyifli dinlemeler. Rar'lar şifresizdir. |
||
|
||
link olmuş
|
||
|
||
| kardeş indirdim dinLEdim we hiçbir hata yoq.ahkam kesmein bi b.k biLmeden.eLine saqLık babacan | ||