|
||
| Tek Link Tamamen Kendi Upload'ım (İlk Olarak Korsann Upload Etmişti İndirip Düzenledim Kapak Tasarımını Öylesine Yaptım) Korsann'a teşekkürler.. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap TrackList: Prospektüs (Feat Pit10 & Beta & Deniz) Kmk Feat Deniz - Durma Sen Deniz Feat CB - Bak Sen Deniz - Bugüne Kadar Beta & Deniz & Pitt10 - Gizli Klasik Deniz - Toxic Deniz Feat Beta - Paketleyip Deniz Feat Beta - Dikkat Et ! Deniz Feat Pit10 & Beta - Yok Edilir Deniz - Biancha Deniz - Kursa Başla Deniz Feat DoğaBora - Bize Kızma (MMF) Deniz - Emret Komutanım (Soundtrack) Deniz Feat Berk - Korkmadım Deniz - İkiside Dişi Deniz - Deliler Gibi Deniz - Yerde Kaldı Deniz - Kaltaksın Deniz Feat Doğabora - Can Almadık Deniz - Gece Yarısı Deniz Feat Sansar Salvo & Pusat & İnzibat - Hazırla Kefeni Deniz Feat Pit - Sebepsiz Deniz Feat Pit10 - Ortam Kızı Deniz Feat Pit10 - Durum Bu Deniz Feat Pit10 - Beklediğiniz Deniz Feat Pit10 & CB - Uzun Gece Deniz Feat Pit10 - Uyurgezer Deniz Feat Pit10 - Gerilerde Deniz Feat Pit10 - Jackpot Deniz - Rap New Deniz Feat Pit10 Feat ?? - Buralarda Deniz Feat Berzah & Doğabora & Beta & Ulema - Soyka Deniz Feat CB - Canın Cehenneme Deniz Feat Pit10 - Yarım Kalan Deniz Feat Pit10 - Zaman Dar NoT:( Tracklist'i Feat Sırasına Göre Hazırladamadım !) |
||
|
||
| Deniz de şarkıLarıda süpeRxD ama şarkıLarının tümü yok burda:S |
||
|
||
| Sarkıları O kadrda güsel olmamıs.. | ||
|
||
| Denizin Sarkıları Cok guzel begenerek dınlıorum. Sansar Feat. Pit10 & Deniz &Cb-Herkes (buda guzel bı sarkı ) Manyak paylasım ellerınize saglık. xD |
||
|
||
| Bugune kadar die bi sarkısı wardı o yokmu ?? | ||
|
||
| link kırık :S | ||
|
||
| bn indiiremedm ya:S | ||
|
||
| Link kıRık yhaaaa =(((((((((( | ||
|
||
| ımm link bozuk kardeş.. bi el atıversen .. | ||
|
||
| link ölmüş | ||
|
||
Deniz ft. Beta - Sebepsiz ve sonuçsuz Aşklar şarkısını da koyarsan sevinirim dostum...
|
||
|
||
| link ölüüüüüüüüüüüü heeeeeelp | ||
|
||
| Nasıl indirebiliriz. ? | ||
|
||
| site kapanmış yeniden upload edebilir misiniz? | ||