|
||
| Sagopa Kajmer EP 5 - Kör Cerrah Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Herkesin merakla beklediği Sagopa Kajmer ”Pessimist Ep 5 Kör Cerrah” ve Kolera ”Kolostrofobi” Ep leri sizlerle. 29 Aralık aynı zamanda hicri takvime göre yeni yıl yani islam aleminin yılbaşısıdır. Yeni yıl hediyesi olarak 2 ayrı Ep ile Melankolia Müzik ataklarına devam ediyor. Keyifli dinlemeler.. Prodüktör: Sagopa Kajmer / YUNUS ÖZYAVUZ cutz&Scratch: Dj Mic Check(Sagopa Kajmer) Grafik Tasarım: Kolera Kuvvetmira Prd. Melankolia Müzik Ltd Şti. Kolera - Kolostrofobi EP Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Prodüktör:Sagopa Kajmer/Yunus Özyavuz Grafik Tasarım:H.Burak Çınar Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif Link 2: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Alternatif Link 3: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
| paylaşım için saol |
||
|
||
peace
|
||
|
||
so beautiful ![]() saol |
||
|
||
midem bulandı saçma sapan bir albüm alakasız beatler alakasız sözler
|
||
|
||
Sağol Oğuz !!
özellikle Sagopa Kajmer'in''Ateşten Gömlek'' ve Kolera'nın ''Sen Nasıl Bir İnsansın'' şarkılarını çok beğendim.. |
||
|
||
| Umarım her zaman ki gibi güzel bişeyler çıkartmışlardır.Ve yine umarım ki ibrahim seni yanıltırlar benim açımdan=) | ||
|
||
Çok merak ediyorum yaff Nasıl bi ilahi kasedi acaba
|
||
|
||
Oooww Anti-Sago diyoruz yani?
|
||
|
||
Bi yandan öyle galiba Bak ciddiym eğer ilahi kasedi adında cıkarsaydı valla dinlerdim ve severdim xD ama Rap adı altında bunu yapması cok komik =D Eski tarzını istiyorum (: Eski Sagoyu eski Koloyu istiyorum !!!
|
||
|
||
Muhahahaha serzenişte bulunuyorum diyosun? ama işin açıkçası bende istemiyo değilim eski Sago'yu ve tabii ki Kolo'yu
|
||
|
||
28 Aralık aynı zamanda hicri takvime göre yeni yıl yani islam aleminin yılbaşısıdır. Yani ne demek oluyo bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum. Çok garibime gitti benim, albümü hala dinleyemedim . Diyeceklerim bu kadar hakim bey
|
||
|
||
| Evet ya şaşırdı o çok sevdiğim Sago ne yapacağını.Eski Sago'yu istiyoruz gerçekten... | ||
|
||
sago milletle alay ediyor harbiden 2009 bandrollü albümünün adını şimdiden tahmin edebiliyorum: müslümanlar ve hristiyanlar seçme ilahiler ve ayin törenleri
|
||
|
||
Muhahaha valla eskiden koyu bi Sago'cuydum ama artık değilim
|
||