Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Sagopa Kajmer ( Pesimist EP 5 ) - Kör Cerrah & Kolera - Kolostrofobi EP

Sayfa: [ 1 ]
2
3
4
5

pSko 28.12.2008 01:43:38
Sagopa Kajmer EP 5 - Kör Cerrah
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

Herkesin merakla beklediği Sagopa Kajmer ”Pessimist Ep 5 Kör Cerrah” ve Kolera ”Kolostrofobi” Ep leri sizlerle. 29 Aralık aynı zamanda hicri takvime göre yeni yıl yani islam aleminin yılbaşısıdır. Yeni yıl hediyesi olarak 2 ayrı Ep ile Melankolia Müzik ataklarına devam ediyor. Keyifli dinlemeler..

Prodüktör: Sagopa Kajmer / YUNUS ÖZYAVUZ
cutz&Scratch: Dj Mic Check(Sagopa Kajmer)
Grafik Tasarım: Kolera
Kuvvetmira Prd. Melankolia Müzik Ltd Şti.

Kolera - Kolostrofobi EP

Prodüktör:Sagopa Kajmer/Yunus Özyavuz
Grafik Tasarım:H.Burak Çınar

Full Albüm: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sagopa Kajmer EP 5 - Kör Cerrah  & Kolera - Kolostrofobi EP

Alternatif:Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Sagopa Kajmer EP 5 - Kör Cerrah & Kolera - Kolostrofobi EP

Alternatif Link 2: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Alternatif Link 3: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

kalkan 28.12.2008 12:47:39
paylaşım için saol

Sansar47 28.12.2008 13:43:34
peace Çok mutlu

alpercelik19 28.12.2008 14:19:49
so beautiful  hmss fuu
 saol

28.12.2008 14:51:13
midem bulandı saçma sapan bir albüm alakasız beatler alakasız sözler  Deli

28.12.2008 18:43:30
Sağol Oğuz !!
özellikle Sagopa Kajmer'in''Ateşten Gömlek'' ve Kolera'nın ''Sen Nasıl Bir İnsansın'' şarkılarını çok beğendim..

28.12.2008 18:52:58
Umarım her zaman ki gibi güzel bişeyler çıkartmışlardır.Ve yine umarım ki ibrahim seni yanıltırlar benim açımdan=)

.RapRenSes. 28.12.2008 19:20:50
Çok merak ediyorum yaff  hmss fuu  Nasıl bi ilahi kasedi acaba  hmss fuu

28.12.2008 19:29:43
Oooww Anti-Sago diyoruz yani? Çok mutlu

.RapRenSes. 28.12.2008 19:36:57
Bi yandan öyle galiba  hmss fuu Bak ciddiym eğer ilahi kasedi adında cıkarsaydı valla dinlerdim ve severdim xD ama Rap adı altında bunu yapması cok komik =D Eski tarzını istiyorum (: Eski Sagoyu eski Koloyu istiyorum !!!  hmss fuu

28.12.2008 19:50:54
Muhahahaha Çok mutlu Çok mutlu serzenişte bulunuyorum diyosun? Çok mutlu ama işin açıkçası bende istemiyo değilim eski Sago'yu ve tabii ki Kolo'yu Çok mutlu

pSko 28.12.2008 19:52:57
28 Aralık aynı zamanda hicri takvime göre yeni yıl yani islam aleminin yılbaşısıdır. manyahhh manyahhh Yani ne demek oluyo bu nasıl bir düşüncedir anlamıyorum. Çok garibime gitti benim, albümü hala dinleyemedim . Diyeceklerim bu kadar hakim bey göz kırpan

28.12.2008 19:57:49
Evet ya şaşırdı o çok sevdiğim Sago ne yapacağını.Eski Sago'yu istiyoruz gerçekten...

28.12.2008 22:35:19
sago milletle alay ediyor harbiden 2009 bandrollü albümünün adını şimdiden tahmin edebiliyorum: müslümanlar ve hristiyanlar seçme ilahiler ve ayin törenleri  manyahhh

29.12.2008 21:01:19
Muhahaha çılgın valla eskiden koyu bi Sago'cuydum ama artık değilim Çok mutlu

Sayfa: [ 1 ]
2
3
4
5