|
||
| İzmir underground'dın en üretken isimlerinden olan SiRmC 9.underground albümüne imza atmıştır,15 Trackden oluşan bu albümde beat maker olarak; Cash Beat,Çeç,Siyahbaz,beton ve SiRmC'nin beatleri yer almaktadır."Söyle Hangi Psikolojidesin" adlı albümde her taz şarkının bulunduğu bir konsepte sahiptir.Albümde featuring olarak;Frekans,Kaplan,Zeynep Sağdaş,Vurgu,despot,Wolkan,Nurhan ve Muhteris yer almıştır.Albüm kapağı ise Steam'e aittir. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap SirMc - Söyle Hangi Psikolojidesin [Full Album] Parça Listesi: 1-)SiRmC feat Zeynep Sağdaş - Şansın Yok 2-)SiRmC - Kendime Küstüm 3-)SiRmC - Duygusal Ergen-[EMO-Diss] 4-)SiRmC feat Wolkan Baran - Hepsi Yalandı 5-)SiRmC feat Frekans ft Vurgu - Doğal Milkshake 6-)SiRmC feat Nurhan - Bir Günüm Olsan 7-)SiRmC feat Vurgu - Manifestona Uygun 8 SiRmC feat Zeynep Sagdas - Beni Tanıma 9-)SiRmC feat Kaplan - 34-35 Bir Arada 10-)SiRmC - Kalbimde Bir Umut Var 11-)SiRmC - Vay vay vay 12-)SiRmC feat Muhteris - Ecel Alır Beni 13-)SiRmC feat Local - Dön Gel 14-)SiRmC - Penceremin Buğusu 15-)SiRmC feat Despot - Yol Arkadaşım 16-)SiRmC - Outro Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap |
||
|
||
bu yeraltında varsa yoksa salvoo xD
|
||
|
||
| bide buna bakıcam bunlar asla kötü olmaz ellerinize sağlık | ||
|
||
duygusal ergen iyi diss oLmuş ![]() sağoL payLaşım için |