Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173

Deprecated: Function eregi() is deprecated in /home/rapindir/public_html/forum/arsiv.php on line 173
Türkçe Rap, Hiphop Forumları (Arşiv Ana sayfa) => Underground

Konu: Hüseyin AKINCI - İleri İleri Ben [Full Album]

Sayfa: [ 1 ]

pSko 01.01.2009 19:48:49
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

İzmir'den tanıdığımız Hüseyin AKINCI eğitimi dolayısıyla yerleştiği İstanbul'da yaptığı 11 tracklik 'İleri İleri BEN' adlı albümünü sizlere sunuyor.Talebin NE? albümünden sonra bir süre sessizliğini muhafaza eden Hüseyin AKINCI,bu albümle çok ses getireceğe benziyor.Albümün beatlerini yapan isimler ise şöyle:BEATON,MORALPARTRE,MUNGO ve Tightz.Ayrıca Intro'da Dr.Dre
ve Snoop Dog'un parçası olan Still D.R.E.'nin enstrumentali kullanılmıştır.Albüm konsept olarak çok geniş bir yelpazeye sahip oluşturulmuştur.Çok sert parçalardan tutun,'Sanal Bebek' adlı jazz-blues alt yapılı parçalar gibi parçalara da sahiptir.Albümde hiç bir şekilde featuring çalışması bulunmamaktadır.Albümün kayıtları aKINCI recordz'da alınmış olup mix ve mastering
işlemlerini yine İzmir'den tanıdığımız SERDANO üstlenmiştir.Kaliteli işler üretmeye devam eden Hüseyin AKINCI,Pikapçı ERDENER'in Hisseli Harikalar Kumpanyası adlı Mixtape albümüne de bir
adet parça vermiştir.İşte 'İleri İleri Ben' albümü...Keyifli Dinlemeler...

Tracklist :

1)Hüseyin AKINCI - Intro
2)Hüseyin AKINCI - Dile Kolay Olay
3)Hüseyin AKINCI - Olmuyor
4)Hüseyin AKINCI - Yok Yok
5)Hüseyin AKINCI - Marjinalim
6)Hüseyin AKINCI - İleri İleri Ben
7)Hüseyin AKINCI - Sanal Bebek
8)Hüseyin AKINCI - Cendere
9)Hüseyin AKINCI - Zoruma Gidiyor
10)Hüseyin AKINCI - How High
11)Hüseyin AKINCI - Ezik