rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 03:38:23 ÖÖ
Sayfa: 1 [2] 3 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Battle isteyen içeri girebilir  (Okunma Sayısı 2430 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ecmeizna
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +140/-16

Yeni turnuva başlıyor. Ödüllü...! beklerız... http

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2009, 08:26:49 ÖS »

hıııııııııııı! bir önceki disste ıkınmışsın ya efekt vermeyi unutmuşsun bunu onun yerine say!!!!XDXDXDXD ezik!

küçük bi hatırlatma çorabı bir yere fırlatma ha bir de hezimetinden dolayı tırlatma!Oradaki çıplak karı evet soytarı kiminle varsa çıkarı çıkarır uçarı kaçarı yok ama zarı senden sağlam ağlama iftiraların var daha bitmedi bu bağlam irtifa kaybetmekte boğazında balgam kesilmek üzere avazın geçilirken dalgam gam doldu ham rapin şayet tam değil yarımsın. Soytarısız kral olmaz sende benim varımsın. Davarımsın daha havar sorma havla havur savur daha da var cevap kendini yorma. Yosma iki satır yazmak için tosma kasma kendini ünlemlerin elem dolu idrakını selamlar kelam! Sarayıma denk değilsin ancak meramını dinler helâm belam saracak seni bak siyakusibak yok sende altı üstü birkaç kelime. Yelime kapıldı şuurun verdi kalemini elime. Elim diyorum evet vahime davet eder lafzını affını düşünmüyor dilim unutturacak hıfzını. Hasmını över rapin bu nasıl fantezi. Marazi arazi olur bir gün farazi kaçkını bana mı garezi. Falezi içinde bulacak ezik bezik değil bak bu rap. Etnik epik lirikleri etik septiklerle size teptik merkep. Metelik etmez delik deşik fosseptik saçma rapin beşik müptelası. Rapin alası burada mahlasında kendine saygı duymaya çalışan Allahın belası. Şeytanet peşinde rapin evet metanet duyamaz bu dissi kefaret kabul et. Zira oynayamazsın tek bir an bir hecesiyle rulet. Bu diss tedris sanar ister iste ister isteme. Sisteme karşı çıkamazsın aymaz it hemen bürünme siteme. Vay be! HAYBEDEN sallıyor kaybeden. Neden yok sanma yetmiyor çünkü bana beden. Surdan bahsediyorum zelil; celil lahzama zamanla rezillik bulaşmaz. Sanma ki Bu adam köşeyi dolaşmak varken itlere dalaşmaz. Bela benim soyadım yâdım var her adımda. Rap tealide var şaşma seni ezmeye muradımda. Tokatımla bulacaksın kendini damar alacaksın bu şamardan. Tamah edeceksin ahmak bana küçücük makatınla. Yemişim lafzını manadan ayrı işlemeye çalışıyor. Kendine bile yok hayrı gayrı kayırı birde bana bulaşıyor. Saika ararsın kendine akik a diye şahika olsun al rapimi üzerine. Sah ika şah sanıyor kendini koymam ki lahika bir it yerine. Mabat rapin abat edemez şab at altına mutabakat ara bu katta tek raddede takatsiz hilkat garibesi hizmetimle hezimete gebesin. Musallat oldum sana halat pamuğu gibi yerdesin. Ser desin biri bana şu iti yere yara bere doldu zaten. E rap dediğinde bu kâbustur çuhalar değil ki saten. Hakikaten hilkaten garibesin matem doldun her kelimeyle yüklendin. Kendin istedin böyle olmasını rakip diye Ecel arayan sendin. Şıra gibi iç bu dissi hissi kalmamış hazıra dağ dayanmaz. Lafazan azan bir lavuk bir mahlûksun duru kuru yoksa yaş da yanmaz. Yestehle dissi ehilsin sefil işlerde lakin yine de tekle. 3 satırlık laf salatası yap mal tası sonrada cevap bekle. Sanal yürekle değil bilekle yapılır rap bunu hıfzına bil ekle. Irzına geçti bu diss kelam havuzuna fiş(ekle). Ketumiyet peşindesin kötü niyetle afiyetle diss yerken. Erken pes edip gidiyorsun bu gece yazıyoruz derken. Zevke sevken yazıyorum şevken üstünüm senden. Maval oku sen densiz nedensizce bahset cüssenden.Kendini ne sandığın bilinmez kazandığın bir şey yok adım rapten silinmez diyorum anladığın herşey bok tefsirlere esir kalmam müteessir ederim tesiri zarar verir ecirle kedere hederim ne derim dinle bak dinle otur dinle kalk inle ah!Çek kaltak dibe hibe ol ucube rapin batak atak yap cehenneme yararmı sence eme emek semek olmaz orda manasız emeklemek şimdide battle arena olamazsın asena(dişi kurt)ses seda yok dilinde semada korku tema sena pena eder dili fena söner ruh kandili öner dahası varsa sarmadan asıl kan dili göğsümdeki armadan duyma sen ar madam armagedon gergedan g*t ticaretine cüzdan bir don giy öyle dolaş bidon gibi pis g*tün ağır siklet gidonla rakiplerinden üstün büstün dikilecek  hakkaniyet yok sende niyet kör bir cihet afiyet olsun diyemiyicem rape yapıyorsun diyet acziyet göster karşımda olsum dirayetliyim şikayetim iftirana gerisine sirayetliyim haleti ruhiyen nasıl yeni iftira ne olacak en iyisi diren sen kasıl birazdan g*tün s*çacak dirensen ne fayda ensende nefesim tahmin et nerde hacatım tahrik ediyor seni sürtünme icraatım kemer bağlamakla geçmez acılar razıyım sen ve semerindeki sancılar emer gôtürür hepsini evet ses çıkar it ürür kervan yürür döner devran birşey öner bu adam defter dürür Terleme diyen adamın anlında çalıntı derleme terleri gezmekte. Ezberleme yapıyor yediği her dissi sonrada sözde mc ezmekte. Asıl bezmektesin yaş(Amından) merkep kel(Amından) utanmaktasın hep. Rap bu ne sandın gangstalığın felsefesi olmasa da argo. Kimse kargo lamama vuramaz ambargo. Küfür yok bende argolarım aziz dilimden hediye. Ebediyen duyamayacaksın mezarında hatırlayacaksın mazi diye. "Rap yapma doğru yoldan sapma diyorsun gel de kopma xD! gerçekleri yalan yapıp palanına uydurmaya çalışan ahmak hırbo kopyacı zorba kolpa.

Bak! BATTLE YAPIYORUZ SAKIN MECLİSİMDEN DEM VURMA! KUYRUK ACIN BU KADAR ERKEN BAŞLAMASIN! BENİMLE KAPIŞIYORSUN MECLİSİMLE DEĞİL.SON DİSSLERİMİZİ YAZALIM VE ARDINDAN OYLAMA!!!!

yakında çok yakında o kadar yakındaki ecelin kadar yakın dostlarım reftar casum and 1 mc rulet drc kebud artık ayrıyız yeni bir oluşum içindeyim
veteran
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-3

Ölene kadar mikrofon sallar bu adam ...

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2009, 01:04:32 ÖS »

Ecmeizna ya

Ulan seni girdiğim her sayfada mı görcem
Ama mutluyum çünkü yazdıklarını görünce kahkahalarla geçiyor gündüzüm gecem
Bu siteden adını silene kadar seninle didişecem
Şimdiden adını koydum : Sidikli Ecem

Türkçen zayıf galiba hep yazıousun ferman
Belki bilmiosundur ama senden nefret ediyo her adam
Kaçmaya çalışıyosun ama yapıcam seni ham
Bana laf koyamıcaksın ve bu yüzden içine düşecek gam . . .

Senin uğruna oldum alkolik , Ne değiştirdi durumum hep melankolik ...
ecmeizna
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +140/-16

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2009, 04:49:43 ÖS »

şiir yazıyor bana dair şair olmasada bu ukala ablukada asala asalak dedim yinede anlamıyor salak ne yapsak şaplak yedi doymadı şapşal makatına istiyor şamar
apar dopar yedi aparkatı fakat kaderi ecelini yamar yazgısı gebermeyi anar kanar yarası arası yırtık ezelden darası düştü çalıntı alıyor tez elden rapim damar
sana ne umarsın başka kurunun yanında yaşa dayandın kurunun yanında yaşdın yandın kendini mc sandın kolpa temsili olduğunu anladın adın veteran
cereyan etti habis düşünceler hadiselerde beyan ettin rüyan rapi batırmaktı gerçek olur zannettin al mercek geleceği görcek adam değilsin bari geçmişi an
zihninde kinin lekeli gömlek patldı oyununda  çanak çömlek çömez dersin bana göm beni ez sonunda onuda alacaksın içine çok kalacak biraz daha dayan
veteran yaranma kimseye yel seni doyurmaz şahmeran olsun sana kalemim istersen dibine vurmaz ekibine al hasımlarımı çürük kısımlar çünkü onlar
ayan oldu kulaklarına uyak oldu rapim uyan sana uyan lanetleri dinel benden bedenden helallık al mallık etme ayıp olur kefenden idrakin belki anlar
dram kuramı rapi kur(*mını) yaş(*mına) göre  ayarla hazırla az zırla geliyorum mecllisi kelam nazırla fırlama seni mıhlama görevi bana ait şahitsin var ahitim
ah benim küçük itim al eğitim dedim olmadı şimdi kafanda var balyoz bu ritim paçozluğundan kurtulman için tutulman lazım peşime yazık ki eşim değilsin var yitim
leşim olursun sen ancak kardeşime laf attığını sanıp kendini şoşartan salak  salt düşüncelerini boşalt erkenden senden intikam alırken hepsine gelecek kündem
künyemde ecmeizna yazar battle arenada asena dostlarım senin cenabet halin cenap değil fena yok sena ya da liriklerinde mana üstünden kalkmaz ezik gündem
her dem erdem ararım ben kendime değil lakin senin gibiler için biçimin darp arıyor harpte sarpa sarmış yazma işin bitişin elimden gelir bezip kafpat ezik sayfayı
didiş bakalım bana ölüme gidişin hızlansın ama sızlanırsın anırırsın yumruğumu tanırsın aldırmam anırsın derim kendi kendime sana disslerle sürekli çektiririm kafayı
tayfayı savunmak lazım sen k*çındaki fayları say avunmak lazım senin gibilere sunmak lazım ağzımın lafzını hıfzına kelime katıp feyz vermek için bak bende levazım
hazım var oku dissimde hadım olduğunda yadım olur muradımı hatırlarsın ah yüce rap teali tebli görevi paçozlara karşı rap grevi gir bak econun yer altı evi rapi vaazım
mütevazı oluyorum yinede sen dinlede inlemen son bulsun ruhun iblis güruhundan kurtulsun yancı kancalarının sancıları kalbine tutulsun bırak eco kurt ulusun
ulusun de bana hakkımdır rap teali akımı rap merakım bakımından çıktı ortaya sen nesin söyleyeyim zenne gibi düştün ortaya rüştün yok sürtük dürtükle bitti usun
tamam hadi ham gamını üstüme sal aptal sanki fark edecek umursamam ben paçozluğu sözler kafana çark edecek sark başka konulara anakonudan ekonun ajdar senin
kafadar bulmuşsun kendine havadar ortamda alakadar eder wacklik tek tetikte seni yok estetik tik olmuş her s*ke uzanmak yarana tuz banmak hedefim olmaz cenin bedenin

sana laf koyamamak mı ? ben sana koyacağımı koydum bu disste xD bundan sonra kime yazdığına nasıl ve niye yazdığına dikkat et sonun felaket olmasın velet!!!

yakında çok yakında o kadar yakındaki ecelin kadar yakın dostlarım reftar casum and 1 mc rulet drc kebud artık ayrıyız yeni bir oluşum içindeyim
veteran
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-3

Ölene kadar mikrofon sallar bu adam ...

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2009, 12:29:05 ÖS »

Kendini kısa ve öz anlatamıyosun galiba ve çünkü hep kekeliyosun
Ve kendini ifade edemezken kendini bi b*k mu zannediosun
Olmuşsun moderatör al o zaman sana veterandan vibratör
Biliyorsun ki yazdıkların çok amatör benimkilerse diktatör . . .

Senin uğruna oldum alkolik , Ne değiştirdi durumum hep melankolik ...
ecmeizna
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +140/-16

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 07, 2009, 12:56:35 ÖS »

Ezilen herkes kaçma yolu olarak aynı patikayı kullanıyor ortada diss olmadığı için cevap vermicem

Sayfa: 1 [2] 3 4
  Yazdır  
Battle isteyen içeri girebilir

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss