Güzeldi baya dokundu bana

Hanne haneme adım attığın anda bitmişti rap hayatın ! Ben şahım zaten , sen ise şaklabanım !
Bana ezik gelen şah değil sensin adamım! En azından ben dirhemim , sen haybesin ve kaybedensin !
Kaç harbe girdiysen hepsini kaybettin ! Yenilgi koleksiyonuna yeni bir parça daha ekledim !
İşte bir toy daha hakladım ! Şahlandım , kalktım oturduğum yerden ! Kurtulamazsın bendeki şerden !
Sen çal her telden ! Kabul et anlamıyorsun rapten ! Yazdığın kelamlar eften püften ! Görünmezsin küften !
Senden daha üstünüm zihnen ! Haydi bana kitlen ! Benden korktu çapulcu kitlen ! İşim olmaz benim hitlen !
Benim dissimi gör ve hırslan ! Benden tırs lan ! Sıfırlan yeni bir sayfa aç içinde rapin olmadığı !
Kendine kural edinmişsin arsızlığı ! Benimsemişsin sen alçaklığı ! Bırak artık saçmalamayı ve rap yap !
Becerebilirsen benden mana kap ! Hasmım oldun artık sana yok rahat ! Bu cenkden döndün sakat !
Kursanda barikat kelamlarım dinlemez şart ! Kendini tart ki öğrenesin ! Aslında sen nesin ?
Batı özentisi oluyor yeni nesil ! ben ilerlerken sürekli o kendini yenilesin ! Yeter artık sesini kesin !
kelamlarımdan yesin ! yetmez o cisme besin ! daha bidayettesin belli değil akıbetin !
bu müptediyi takip edin ! korkması gerek benden her ferdin ! tek lafzımla nigga seni yere serdim !