rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 10:57:18 ÖÖ
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sokak Dövüşü Break Dance!.. En sona dikkat!...  (Okunma Sayısı 3058 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uFUK
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +6/-2

İyisi mi? Ağla benim Yerime Gülüm!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 11, 2008, 03:03:31 ÖS »

Yenge bir iki şey anlatayım

Çok yakın iki arkadaşım cafe açtılar şimdi batmak üzereler ilk  yani borçlar ilk artamaya başladıgında adamlar kafayı yiyolardı.kaç defa tartıştılar sinirden telefonlarını falan kırdılar.en son haciz geldi.şimdiyse mutlular ama haciz yine var ve borçta fakat şunu anladılar üzülmekle birşey olmuyor.

1-2 hafta önce bir kız arkadaşım intihar etti kanka gibiydik.herkes üzüldü ben üzülmedim sadece şaşkınlık vardı.artık hiçbirşeye üzülmüyorum, üzülür gibi olsam bile iki tokatla kendime geliyorum.çünkü isyan ederek sadece kendime zarar.iyi yanıda yok zaten niye bunları anlatım bilmiyorumda hmss fuu

Canım Bıkkın
rapper3156
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +1/-2

RApÇ!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 11, 2008, 03:08:07 ÖS »

Yenge bir iki şey anlatayım

Çok yakın iki arkadaşım cafe açtılar şimdi batmak üzereler ilk  yani borçlar ilk artamaya başladıgında adamlar kafayı yiyolardı.kaç defa tartıştılar sinirden telefonlarını falan kırdılar.en son haciz geldi.şimdiyse mutlular ama haciz yine var ve borçta fakat şunu anladılar üzülmekle birşey olmuyor.

1-2 hafta önce bir kız arkadaşım intihar etti kanka gibiydik.herkes üzüldü ben üzülmedim sadece şaşkınlık vardı.artık hiçbirşeye üzülmüyorum, üzülür gibi olsam bile iki tokatla kendime geliyorum.çünkü isyan ederek sadece kendime zarar.iyi yanıda yok zaten niye bunları anlatım bilmiyorumda hmss fuu

aynen...
hayat sana yamuk yaptımı sen on alasını yapacaksın.. Kural bu abi

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2008, 03:25:28 ÖS »

haklısın ufuk.. bunları neden anlattım bilmiyorum demişsin bence anlatman çok iyi olmuş bende farkına vardım zaten üzülmekle birşey elde edilmediğinin ama istediğim birşey olmayınca umudum kalmıyo sorunum bu ama bunuda aşıcam bu gidişle hayat her fırsatta istediğimizi plandığımızı vermiyo napalım...
_TyroRap_
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 11, 2009, 09:29:03 ÖS »

Fark Ettinizmi Bilmem Arkadaşlar Ama Çocuğa Vurduktan Sonra Çocuk Yere Düşünce "You Win" Diye Bir Ses Çıkıyor Bide  manyahhh
.thiEf.
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-1

.GaziosMaNPasa.

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 19, 2009, 09:26:47 ÖS »

aynen bende onu farkettim:D

[Katib-i Takdiren]
[Katib-i Takdiren] shooTeя + KraTeR i.L.a + Ejder + KoRKaK_HoRTLaK
My shooTeя
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Sokak Dövüşü Break Dance!.. En sona dikkat!...

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss