rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 01:30:24 ÖS
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ayna Grubu - Multimedya  (Okunma Sayısı 5340 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2008, 05:02:14 ÖS »

erhan abi güneş gözlüksüz yayına çıkmıyor neden psko  Çok mutlu
ViruSMc
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Eylül 15, 2008, 07:11:23 ÖS »

erhan abi güneş gözlüksüz yayına çıkmıyor neden psko  Çok mutlu

Oooo Çok mutlu Onun Efsanesi Var Ya Çok mutlu Adamlar Erhan Güleryüz'ün Gözlüklerini Cıkarsın Diye Boğaz Köptüsünden Atlıyorlardı Çok mutlu + Kolonyağ İçenlerimi Dersin Çok mutlu Metalica İçin Yapılan Çığlık Gibi Çok mutlu Ama Süper Bir Birleşme !!
pSko
Admin
*

[Tecrübe Puanı] +155/-14

Boşversene ( ! )

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 15, 2008, 07:22:33 ÖS »

hiç duymadım böyle şeyler göz kırpan, erhan abi açıklamıştı tam hatırlamıyorum ama "biz AYNA yız, bize baktığınızda kendinizi göreceksiniz" gibi bir messajı vardı.. zaten dikkat ederseniz gözlüklerinin dış tarafı ayna gibi kikikiki

bence gözlük kullananmasında sorun yok;  bu olaya kafayı takanlarda tüm saçmalık..
Her yönüyle muhteşem bir insan, dinlerseniz, okursanız, tanırsanız daha iyi anlayacağınızdan eminim..

YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır!

İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli...
pSko

ibrahim
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Eylül 20, 2008, 12:37:58 ÖÖ »

yav tamamda ben herzaman gözlük takmasını merak ediyorum acaba konsantre mi oluyor falan Çok mutlu
ViruSMc
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Eylül 20, 2008, 10:24:18 ÖÖ »

hiç duymadım böyle şeyler göz kırpan, erhan abi açıklamıştı tam hatırlamıyorum ama "biz AYNA yız, bize baktığınızda kendinizi göreceksiniz" gibi bir messajı vardı.. zaten dikkat ederseniz gözlüklerinin dış tarafı ayna gibi kikikiki

bence gözlük kullananmasında sorun yok;  bu olaya kafayı takanlarda tüm saçmalık..
Her yönüyle muhteşem bir insan, dinlerseniz, okursanız, tanırsanız daha iyi anlayacağınızdan eminim..

Hayır Canım =D Ya Ayna Grubu İçin Yada Murat Kekilli'nin Bu Akşam Ölürüm Parçası İçin Bu OlayLar Oldu =) Gördüğüm Duyduğum Bir Şeyi Hiç Unutmam =)
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Ayna Grubu - Multimedya

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss