Sindikat'in Türkiye'deki elcisi ve Paker Müzik sirketinin sahibi Erge Paker, Türkiye'de bir Mixtape cikarmak istiyor. Gerek GCB'den, gerek GCB Forum üyelerinden herkes katilabilir. Katilmak isteyenler mail atsin: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapErge Paker'in katilmak isteyenler icin bir kac sarti var:
- 18 yas sinirimiz var. Her katilanin bir protokol imzalamasi gerekiyor.
- Bize ulasan parcanin kaliteli olmasi cok önemli. Yani .mp3 kesinlikle kabul edilemez.
- Cekimlerdeki mikrofon kaliteside büyük anlamda önemli!
- Bize parcanizi mastering yapmadan göndermeniz sart. Mixtape tamamlandiginda mastering yapilacak
- Mükemmel bir rapci olmaniz gerekmiyor yeterki ürettiginiz parcanin kalitesi iyi olsun.
Kendini yetenekli ve profesyonel hisseden ve kendine güvenen herkes katilabilir. Gönderdiginiz demoyu onaylayip karar verecegiz. Erge kardesim sözlerine sunuda eklemis:
"...birde benim kafamda amatörlere yer vermek yerine fazla taninmamis ama isini profesyonelce yapan isimlere yer vermek düsüncesi yatiyor..."
(Not :Alıntıdır. Bu Paylasımı Sindikat Grubundan Mimar Sinan Dostum GCB nin Forum Sayfasında Yapmmıstır ilgilenenler Olur Diye DÜşündüm.Ayrıca Türkce Rap Haberler Bölümden Yayınlayacaktım Malesef Bulamadım Yabancı Haberlerde Yayınlamak Zorunda Kaldım.Bu mixtaoe Albümüne Rapspective Olarak Bizde Bir Parça Paylaşmayı Düşünüyorduk Ama Sonradan Gruptan Arkadaşlar Vazgecti Sanırım öyle Kaldı.Temmuzun Sonuna Kadar Vakti Vardır Bilginize.)
(Haber Kaynağı : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap)