rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 03:31:12 ÖS
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hip Hop ve Dalları Neden En Çok Gençleri İlgilendiriyor?  (Okunma Sayısı 3046 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
qracin
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2009, 09:15:22 ÖS »

genellikle gençler issyan hüzün içerisnde oldukları için ve bunuda tek kelimeyle RAP anlattığı için rap ve dalları ile ilgileniyo olabiler Çok mutlu

MozoLe Mirach^^^^Mm =)
kuvvezeli
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2009, 08:30:46 ÖS »

Bozulan sosyal yaşam,karmaşık düzen gençleri isyana ve kendilerini bir şekilde ifade etmeye teşvik ediyor. Çağın modasıda Hip Hop.. Tıp kı zamanın Rock'n Roll'u gibi..
evet bütün gençlerde bu yüzde seçio
Rap_StyLe
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +5/-1

immer ohne dich !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2009, 08:49:16 ÖÖ »

Bence bu dinleme zevkiyle ilgili birşey. Eğer bakılırsa gerçekten rapçi olan kişiler hep birbirlerine benziyordur.Kişilik özellikleri bakımından. Mesela canayakın oldukları gibi serttirlerdir. Ergenlik çağında müzikleri anlamaya başlıyorlar ve sonra kendilerine uyan müziği seçiyorlar.Rapi seçerlerse rapçi oluyorlar. Ama onları ablası arkadaşları falan yaptıysa rap aşkının uzun sürmeyeceği kesin gibi birşey. Gençleri ilgilendirmesi de rock gibi.Rockda gençleri ilgilendiriyor.Ama rap gençler için çünkü 30 yaşındaki biri sokağa çıkıp graffiti yapmaz.Mesleği vardır onu yapar.Yada break dance yapmak istesede yapamaz.Öyle yani Gülücük

~ Ewige Liebe ~

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

AnLam VeRemeDim, VeRemiyoRum
InsanLaR YapıyoR Hep RoL =SS
melankolia44
Kıdemli Üye
*

[Tecrübe Puanı] +3/-0

içimdeki şeytanı tutamıorummm !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 28, 2009, 03:08:29 ÖS »

rapin gençler arasında yayılmasının nedeni aile hayatları sosyal baskı veya arkadaş ortamına kendisini kabul edtirmek.eğer rapte belli bir yere gelmemiş insanlar rapi bir yerden sonra bırakıyor işe hayata atılıyor buda genelde 26 27 yaşına kadar devam ediyor.bir anda hayatının herşeyini kaplayan hip hop bir yaş daha yaşlandıktan sonra anlamsız bir şey olup çıkıyor. tebrikler

mona LyySA ^^ânti hayat^^^ çookk bayattt buuu lyrcler
ZaiL
Kıdemli Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-4

ZaiL..

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2009, 07:37:51 ÖS »

Bizleri ilgilendircek tabi Anneannem mi takılcak Hiphop a Gülücük İşin dalgası bi yana..

Rap müzik bana göre bi sınırı vardır Belli bi zaman Sonra Sınır teller Koparılır ve Uzaklaşırsın Herşeyden .. Bunu yaşa göre endeksleyebilirim .. Bi yerden sonra gençlik rahatlığı üzerinden kalkıyo ve hayatın ağır yükü geçim derdi Onlarca sorumluluk seni bekliyor..Onlar omzuna bindi Diyelim .. Akşam şöle eve geldin mi bilgisayar değilde tv yi seçiyorsun ya şöle bi uzaniyim kafam dolu diyosun Uzanıyosun uyuyakalıyosun Ertesine kadar yükünü boşaltmaya rahatlamaya calısıyosun Bu emekli olana kadar böledir..Ve emekli olana kadar bırak rap Müziği kafan hayatla Öle dolmuştur ki O ney Den gelen huzur dolu sesi bile kaldıramaz Oluyosun .. Ben hiç bi gün dinledemeden duramam diyorum ki Her gün yüzlerce track dinliyorum O yüzden gençliğimde doyasıya Rap müziği tadıyorum
Çünkü İlerde nolcağımız Belli olmaz Gülücük

İşgaldeki hali sakın unutma,
Atatürke dil uzatma sebebsiz..
Sen anadan gene çıkardın Amma ,
Baban kimdi bilemezdn Şerefsiz..
Sayfa: 1 [2] 3
  Yazdır  
Hip Hop ve Dalları Neden En Çok Gençleri İlgilendiriyor?

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss