Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapselamun aleykum kardeslerim,
bu ara bana yine dissler yapiliyor, yine cekememezlikler oluyor.
Diss yapmak istemedigmi ve gereksiz polemiklerden uzak durmak istedigimi defalarca söylememe ragmen yinede anlamak istemeyen sahislar var.
Konuyu fazla uzatmadan hemen acik konusalim. Bana bu disslere karsilik verecekmisin diye soruyorsunuz,
aslinda dinledigim dissden ne bir sey anladim, ne de bu sahsin sesinin neresinden ciktigini anladim, anladigim tek sey, yanindaki kisiye yalakalik yapmaya calistigi.
Gercekci olursak bu sahislar hic bir sekilde bir cevap haketmiyorlar, cünkü ne yaptiklari is biseye benziyor, ne de kisilik olarak gerekli olgunluga sahip degiller,
ama türkce Rap piyasasinin durgunlugundan mi artik, ya da birilerinin bunlari pompalamaya calisip biyerlere cikarmaya calistigindan mi bilmiyorum,
birden bu sahislar yeraltinin önde gidenleri gibi lanse edilmeye calisiliyor.
Yapilan Klip calismasi icin de bisey demiyorum, ben sahsen sigara dahi icmeyen biri olarak özellikle siz genc kardeslerimin her türlü kötü aliskanliklardan uzak durmasini gönülden dilerken,
bu sahislar hava atmak icin bu pis aliskanliklarini videolarina yansitmayi tercih ediyorlar, kafalarinin güzelligine veriyorum,
herhalde ayilmis sekilde bakinca kendileri de biseye benzemedigini anlayacaklar. Almanya'da böyle kalitesiz rezil calismalar yayinlansa herhalde o kisilerin MC'lik hayati biterdi.
Ama Türkiye'de bazi seyler daha tam oturmadigi icin, herseye iyi denmeye baslaniyor.
Bu sebepden dolayi, bu disslere istemeyerek de olsa karsilik verecegim evet, hatta benim icin fark etmez,
bir satira bir sarkiyla cevap veririm,bu konuda sorun yasamam.
Yaptiklari iyi isler de olabilir evet, ama benimle yarisabilmek icin daha cok calismalalari lazim, ne satin aldiklari featler ne de baska bisey bu gercegi degistirecek.
Insanlara kim oldugumu, su ana kadar kimleri gömdügümü ve daha neler yapacagimi gösterecegim.
Son zamanlarda sessiz kalmamin da bazi özel sebepleri var, bu sessizligi kendine firsat bilenler fena halde yanilacaklar.
Simdiye kadar hic iddiali konusmadim, ama yeterli destegi görmesemde, yeraltinda tartismasiz en iyi MC'lerdenim ve kimse benimle kolay kolay battle yarisina giremez, girmek isteyen de karsiligini bulacaktir.
Gereken cevaplar "sonbahar" adli calismamda olacak, yanliz bu bir albüm genisliginde mi olacak ya da EP'mi bunu su an söyleyemiyorum.
Bu calismayi sizlere bu yil icinde (aralik) sunmaya calisacagim, ki bir aksilik olmassa da yetistiririm, olmassa da en gec ocak ayinda yayinlanacak.
Sizleri bekletiyorum, hakkinizi helal edin cok yogunum, ama yine en iyisini yapmaya calistigimdan emin olun, sabriniz icin de hepinize tesekkür ediyorum.
Murat Korkmaz