rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 04:09:00 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Müzikdeki Verdiğim Tek Yanlış Kararım ! ! !(kurŞun Açıklama)  (Okunma Sayısı 1143 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byscary
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 29, 2008, 07:56:39 ÖS »

selamlar;

Öncelikle umarım  herkesin sağlık sıhhat yerindedir , Malüm havalar insanların pekçoğu gibi surat değiştirmeye başladı , çirkin yüzlerle bütünleşen kötü bir hava var istanbul'umda şu aralar ve bu gece bunları yazmak ciddi anlamda içimden geçti ve hayatımda hep olduğum gibi sonuçlarınada razıyım verdiğim doğru bildiğim her kararın ve öyle görünüyor ki olucamda.Askeriyede tüm yaşantımı düşünmek oldu beni bu yazıya iten sebeb,müzik olsun aşk olsun o olsun bu olsun şu olsun kadir'in 23 seneye sığdırdıkları olsun işte mecaz-i münasebetim ve bu gece berbat kokan koğuşun içinde kalemin başındaki ufak ışıkla yazıyorum bu yazımı , konusu ise '' Tek Hatam..! '' ....
           Hepiniz biliyorsunuz insanlar hata yapmaya cok yatkın varlıklardır.Kimi zaman bilmediğinden, kimi zaman unutup yanıldığından kimi zaman da nefsinin ya da şeytanın telkinlerine uyduğundan hata yapabilir.Evet yasantım boyunca benimde hatalarım oldu bende günahkar kulum en azından sizin olduğunuz kadar.Geride bıraktığım zamanda sizi ilgilendiren kısım müzik olduğundan bu yazıyıda sizlere yazıyorum özelim bana kalsın diyorum.Anlayış hududlarınızda olmak gurur verici...
            1.konu:Şu meşhur fuat ergin olayı,zamanında toyluk dönemlerindeydim her ergenlik çağına giren bıçkın deli genç kadarda aklım bir karış havadaydı.Ve kabul ediyorum saflıkda vardı.Her pişkinin sözüne ınanıyordum,Halbuki ne gerek var fuat ergin gibi bir insan seni konserinde dinlemiş begenmiş yanına ayagına kadar gelip seni alnından öpüp maşallah demiş,sana evinin kapısından ziyade gönül kapısını açmış açlıkda da toklukda da beraber olmuşsunuz,kavgadada mutlulukda da yanyanaydınız kadir ne yapmışsın böle bi adama yahu dedim kendi kendime oturup salim kafayla düşününce.Menejerlik ve portal işlerimle ugraşan kişiler (ismi lazım değil) cidden beni yalan yanlış şeylerle kendisine karşı cephe aldırmışlardır.hakkında yazdıgım sanılan o yazı da kendileri tarafından yazılmış olup tüm sitelere dagıtılmışdır.Benim halimse şundan ibaret ; sadece onlar yazdı ben baktım o gün (: ne kadar komik ve bi o kadarda çocukça ... Günümüzde insanlar, birbirlerinin yüzlerine karşı hep müspet yanlarını söylerken, menfi taraflarını söylemekten kaçınmalılar mı? Böyle bir durum insanı kısmen de olsa şımartmaz mı? Bence eksik gedik ne varsa sölenmeli bu konu hakkında obenim herzaman abimdir büyüğümdür beni bağışlamasını beklemek biraz bencilce olur ona yazdığım sanılan yazıdan sonra fakat ben sadece hatamı anladım telafisi için hazırım demek istiyorum.Allah'ın, bir insana en büyük lütfu, ona kendi ayıplarını göstermesidirve umarım gaye'm anlaşılmışdır,özür dilemek beni küçültmez kendisinden yaptığım bu çocukca ve kırıcı hareket yüzünden özür diliyorum....

2.konu;Askerdeyim bildiğiniz gibi ve ardımdan çevirilen dolaplarında farkındayım,birkaç şapşal messenger'da hakkımda yalan yanlış şeyler yazıyor,zavallı çocukların akıllarına benim onlara kötü kelimeler kullandığımı ve bu yüzden beni sevmemesini tembihlemeleri karaktersizlikden başka bişey değil  ve birkaç karakteri varlığım tarafından rencide olan bataklık sineğinin ise adıma şarkı yapması benide yıkmış yada yıkabilicek değil.Kimseyi bu net ortamında sümüklü böcekleri sevdiğim kadar sevmiyorum ve sı*tığım b*ku nasıl  üstüne su döküp layık olduğu yere yolluyorsam , ne bu mahlukları biyerime takıyor nede değer veriyorum bunun neticesi olarak zaten bu türlerin hepsine ne zaman yol versem bana karşı birden apansız bir düşman oluyorlar çok komik gerçekten '''  hepiniz benden uzaktasınız zaten hakettiğiniz yerdesiniz tadını çıkarın gidin kendiniz gibi kaka insanlarla derede yüzün BOL BOL (: ''' diyesi geliyor insanın ...Şimdilerde beni adam etmek isteyen yada adam değil kurşun diyen 2-3 fallik daha geçen aylarda koynumda kadın olmuştu.İlla konuşayım mı yani.Ben şarkı yazmak için değişik kılıklara girerim delide olurum salakda,akıllıda olurum karamsarda,beni zaten çözen insanlar 23 yıldır yanımda ve benimle cok iyi araları peki neden siz olamadınız.Çünkü siz deneyimdeki faresiniz bu piyasadaki bazıları gibi esir oldunuz bana dost olmak yerine.isteseydiniz sizi kafesten cıkarıp iksirimle insan edebilirdim . Ama ne yazık ki layık olduğunuz yerdesiniz(: öyle değilmi ? birtek ben yokum elbetteki dünyada ama siz böle giderseniz benden daha kötü insanların ağında sızlıycaksınız.Beddua etmiyorum ki size sürüngenler siz onada layık deilsiniz...
           asıl konu;askerliğim biticek allahın izniyle,ciddi olduğum bir bayan var , evimide yaptırdım çok şükür mükemmel bir teras katım oldu ,arabamda kapımda askerlikden sonra asıl hayat beni bekliyor belkide internetinizde olamıycam ev kahrı çekmenin eşimin tutunacak dalı cocuklarımın babası olmanın ve en önemlisi ailemin KADİR'i olmak bana yeticek.Artık bu gereksiz sanal rap ortamından kimseyle ugraşıcak vaktim yok ...

Yazımı tamamlıyorum artık sıkıldım beynimi meşgul etmekten dostlar siz rahat olduğunuz yerde kalın ve bu kararınızla sadık yaşamayı bilin.Olgunluk bu sanırım ve en azından karşınızdakıne deılde kendınıze saygınız olsun !!!! Vay be deli kadir büyümüş (:

Cenab-ı allah yanınızda olsun
Hürmetler
*kAdir aktürk ( kurŞun )

ALTINDIR: Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.kursunmania.net
& Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.myspace.com/kursun
ibrahim
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2008, 08:42:22 ÖÖ »

...Şimdilerde beni adam etmek isteyen yada adam değil kurşun diyen 2-3 fallik daha geçen aylarda koynumda kadın olmuştu.İlla konuşayım mı yani...
bu bahsettigi kimmiş yav
ρяσ∂υ¢єя
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2008, 12:00:51 ÖS »

Yok Ya Kurşun hep Böyle Fuat Ergin Olayından Sonra Pişmanlık  Duymuş Gençmiş Toymuş Vb. Bu Adam 5 Ay Öncede Sagopa Olayında daha Toymuydu Ne Yaptığını Kendide Bilmiyor Daha Bir Orda Bir Burda. Önemsiz Bir Açıklama Olmuş Benim Açımdan.
ibrahim
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2008, 12:39:12 ÖS »

kurşunun attıgı diss küfrün kokusu na bakılırsa pekte toy degil adamla resmen alay etmiş kilosuyla falan affetmez bence kurşun tribünlere oynuyor ninoylada oynadı eline verdi nino
ehvel
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

www.facebook.com/ehvelfan

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 14, 2008, 11:13:14 ÖÖ »

kurşun iyi diss atıyo ama diss attıktan sonra böye açıklama yapmaması lazım:D

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Müzikdeki Verdiğim Tek Yanlış Kararım ! ! !(kurŞun Açıklama)

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss