rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 04:29:57 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rapozof SBVSBA Disstape Hakkında Pusat'ın Canka.org taki Açıklaması  (Okunma Sayısı 796 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JuRnaL
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 22, 2010, 07:43:19 ÖS »

Alıntı
Hiphoplife.com.tr'yi KINIYORUZ.!

"Öncelikle selamlar herkese

Haberi şu an itibari ile görmüş bulunmaktayım. Aklıma gelen birkaç şeyi paylaşıcam kısaca.

Öncelikle bu kapak her kimin fikri ise tamamen terbiyesizliktir. Evli barklı çoluk çoçuk sahibi bir insana yapılabilicek en büyük hakarettir. bu rapin ötesinde bir şeydir. Eğer bunu Burhan yaptıysa yazıklar olsun 10 yıllık arkadaşımdır kendisinden hiç beklemediğim bir şeydir. Gökdeniz'i de yeni tanıdım saygılı efendi adam diye bilirdim. Burhan' ın dissidir kapışırlar bunlar tamamdır Gökdeniz kuzenidir oda işin içindedir bunlar da tamamdır. O kapak varya o kapak insanların sınırı bilmediği kendini şaşırdığı yerdir. Vurgu denen çoçuğu duydum dünkü çocuk onu kaile almıyorum bile heveslidir hadi yapmıştır bi cahillik. Hepsini geçtim esas sözüm sana Akif. Sen benim kardeşimin nikahlısını karıştırdın bu işe. Herkes haddini bilmeliydi. Bu kadar yıldır bu işin içindeyim bu kadar sinirlendiğim başka bir olay hatırlamıyorum sanırım. Server' in yalakası demişsiniz? Aramızda kim kimin yalakasıydı biliyoruz burda söylememe gerek varmı? Yok homo top demişsiniz bu adamın aslan parçası gibi erkek evladı var hanginizin var? Buraya yazıcak çok şeyim vardı ama Ulaş' ın sitesi Bahadır' ın sitesi yazmamam size değil onlara saygımdandır. Parçalarda deniyor ki İstanbul' da olsan misafir ederdik uzaktan ötmesi kolay. Ben İstanbul' dayım. Adımı soyadımı iş yerimi okulumu evimi hepiniz biliyorsunuz. Eğer misafir edebilecek olan varsa aranızda buyursun beni misafir etsin bakalım gücü yeten varsa? Son sözüm Ersin' in eşi benim yengemdir çocuğu benim yeğenimdir. Benim yengeme atılmış laf namustur. Namusa edilen bu lafı çözüceğime şerefim üzerime yemin ederim. Bu lafımı yutarsam da en büyük şerefsizim."

PUSAT
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Rapozof SBVSBA Disstape Hakkında Pusat'ın Canka.org taki Açıklaması

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss