Ridone Aka Zeus
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +5/-1
Durumum:
|
 |
« : Ocak 28, 2009, 08:23:42 ÖS » |
|
Ben deliymişim...Bilmeden ne halt etmişim Her bi'hattım bin çizikli,sızlıyor bu geçmişim! Kaybı gördüğüm günümde yanlızlığımı sevmişim, Eskilerde boş adamdım şimdi sade bir hiçim! Tertemiz bi'eski olsa gözlerim dolarmı bilmem, Mutluluk yalanlarıyla onca işlenen elem, Bir saat rahat duran beden ve haybeden... gider gelir bu ruh! Ve iz bıraktı geçtiğim bu maziden! Zaman bi'hayli geçti,hatıramın hayrına, Ağlamaklı günlerin ve ayların hesabına, Yolların çakıl doluysa kumlarınla fırtınan... kopardı şehre her dakika! Suretin semasına!... Gördüğüm bu her bişeyde bir çapaktı hayalin, Sandığım güzel bişeydi öncelerden kandığım, Yandığım zaman içinde oldu verdiğim... bu sözlerimde şimdi sade bir yalan! Gözlerin ağır roman!... Kahverengi sayfalar da simsiyah... bu sözlerimle sana yazılmış herbişey boğardı kalbi geldiğinde, Yok olan bu benmi yoksa sen giderken... benimi aldın Ağladınmı hiç bi'söyle! Bir zamanlar sevdiğinde!... Keş olan bu duygular mı ağlatırdı kalbi Her seferde... içtiğim duman kadar gücümle sevdiğimde, Leş kokan odam mı bir tabuttu bende Her gecemde... iş yerimden yorgun-argın bir vücutla geldiğimde!... Ağlamaklı günlerimde sana yazılmış her şiir... tadında bir hayat bıraktın! Ellerimde kaybolandın, Yalvaran dudaklarımla çarpışan bu sevgilerde.. bıktı belki amma sen benim içimde hapsolandın!... Nuru bende saklı suretin kadar güzel adın, Kelimelerle süsledim ve belki izlenir adım, Göz pınarlarında parlayan bi'kahvedir tadın, Bana benimle yaklaşıp benimle olmayan tadım!... Sevdiğim bu şarkılar kadar hüzünlü akşamım, Bittiğim dakikalar kadar kötüydü saklı yollarım, Bastığım bi'toprağın efsununda kollarım! Geçtiğim bu mazinin taaruzunda sol yanım!...
|