CaSPeR^^
Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
Durumum:
|
 |
« : Ekim 11, 2009, 01:45:33 ÖÖ » |
|
S eni hayal ediyorum, ufka doğru dalmış gözlerim özlemim mazi. E sareti var aşkının ruhum gazi, umutlarımı toparla getir geri N eticesinde sabrın, ümit dolu gözlerin hatrını bekledi affım İ steklerin, güvenci sarsıldı sandığın sanık kalbimdi aşkınla yarqılandım
H ükmeder yargısızca bir his gönlüme, sevgi hissi gözlerimde perde perde A lay eder yalnızlık, içimdeki acı pervana gibi döner içten içe. Y ok oluşa giderken, her parçam seni diler tüm dileklerim. A ltın bilezik gibi değerlidir her sevgi lakin altının kıymetini bilen sarraftır. L eyla ile mecnunun aşkını destan yapan sevqi değil aradaki uzaklıktır.
E riştiğim her hayal, senle anlam bulur, beni bırakın düşlerimde. D üşlerimin peşinde düştüğümde, hayat zorlaşır, bir umut olur sevqinde E sirin kalayım sonsuza dek, son bulmasını istemediğim bir duygu bu. R esmettim aşkımı ve her yer eşkalinle kaplandı K apılar kapandı umutlar arasında terk oldundu hayalim, hasretim susmadı E trafımdaki her şey seni anlatır bu aşk daha yeni başladı N oktalarla sonu hiç bir an yaşamadı, zaman yaşlarımla yaşlandı
D üşlerimde düş oldu gülüşün, gülüşünle satın aldığın qönlüm Ü mitlerime sarıLdım, ümitlerimin seni ümit ettiğini qözlerinde qördüm Ş urası hayal ülkem, kalbin kiralık yardımı , sevginin mülteci isyanı L al olur kalbimin feryadı, hayallerin hayallerde kalma çabası E y benim canımın cananı aşkın gönlümde dünyalar yarattı R ehavette paslı hisler , yaşlı gözlerin silinmez hatrı İ simsiz, dünyamın adına varlığın değer kattı M utluluğun mutluluğum, mutsuzluluğun mutsuzluğumun adıydı
H epsi qerçek olmasada hayallerin tek qercek olan kalbimde kalacak sevqin. A payrı gönlümde yerin, her bi an içine saklanmış qizemin Y eryüzünde eşini bulamam, çünkü tek kaLbin sevgisi birdir. A ldırdığında duygularına, sözlerinle bunu bana bildir. L eke sürmedim bu kalbe, her zaman hak eden insanı bekLedim Lebalep hasretle doldu ruhum, hasreti adı adındır, kasvete derman canındır E msali yoktu bu gencin, ama artık hayal dünyamda senleyim R ed eder ruhum acıyı, gönül ezelden derbeder. D ipsiz kuyu misali sevgin düştüğünde içine çeker E lin elimden uzakta iken gönlüm düşlerimden kaçıp qelmek ister N erde özlem varsa bilki hayalin orda nerde ben varsa bilki canın canımda
K açmak istedim hayallerden , hayallerimde tutmak istedim ellerinden A mansızca savruldu umutlarım, senin için ağladım içten. Ç özemediğim bir çok sorunun cevabı oldun hemen. M utluluk senle baki senden uzakta düşsel bi ruh hali A klımın odalarında fikir adını zikir eder daimi K aranlık qecelerde yalnızlık ürpertir bedenimi
İ çtenliğim sırrı kader içten içe düşüş yaşar gönlüm her dem S oyut kavramlarla çevrili düşlerimde bulunduğum hayal ülkem T elaffuz etmekle bitiremem sevqimi, sevqi dolmuş benim her köşem E llerimden tut ve beni bırakma, yalnız kalmak ölümden beter D ünyam senle hayat bulur, sensiz her tanım çeker gider. İ stediğin sevqimi verdim, benimde qücüm yalnız buna yeter M utluluk öyle zor bulunurki uğrunda ölmeye değer
|