yüksek zümre
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 01, 2009, 05:24:57 ÖS » |
|
ölümün soğuk yüzünü hissediyorum ensemde, Azrail sanki hep peşimde, işte fani dünya geldim gidiyorum, yaptıklarımdan hep nefret ediyorum, önüme geleni ezdim geçtim, öksüz yetim hiç dinlemedim, yoksulsa daha çok tepesine bindim, nasıl olsa onlar gariban, ses çıkaramadılar, bir verdimse beş aldım, vermeyenlerin üzerine köpeklerimi saldım, ama iyimi yaptım anlamadım, zenginliğime zenginlik kattım sandım, faizi üzerine verdim veriştirdim, bu alemin rajonunu ben değiştirdim, hep büyük bi imparatorluk kurmak istedim, önüme çıkmak isteyenlerin cebine bir şeyler iliştirdim. Ey insanoğlu kulaklarına iyi aç ve beni dinle, param yok diye sakın dert etme,insanlığından asla taviz verme, eğer iyi bir dostsan ser verip sır verme etrafta çakal çok dikkat et kendine, şunu unutma dünyada ne yaparsan kendine,hiç bi zaman kötü düşünme şerrine, döner devran bir gün ferrine
İnsanoğlu bu sürekli değişir, Parayı gördün mü kötülük pekişir Alttakiler sürekli ezilir Üstteki filler hep tepişir
İnsanların aldım üstüme vebalini, bu yaptığım şey ölüme davetiye mi, yaptığım gereksiz şeyler fuzuli, sizde benim yaptığımı yapmayın yatağınızda rahat uyuyun bari, bunları size anlatmam kafi,sadece dinleme uygula sahi, Dediklerimi hafife almayın sakın, sizin yerinizde olmayı çok isterim şu an, ama elimde değil son pişmanlık fayda vermez hiçbir zaman.
|