Cap1o
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +4/-3
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 19, 2009, 08:24:39 ÖS » |
|
NefretiM damarlarıma işler her gece Ürpertir ruhumu gölgeler , alışmışım işkencelere Gözler kafama dayar silahı , yaklaşırım ölüme Sözler bitirir işimi toprak hazırlar mahşere Kalemler yazamaz geçmişimi . ışık tutamaz geleceğime Yorgun bedenim kirli, yükselir gökyüzüne
İsyanım hep var, içimde saklı, ayaktayım Hayatım acı bir film ,bn bunun farkındayım Çürümüş ağaçların, en korkak dalındayım Saklamayın beni, ben mezarLık yolundayım Üşürüm,düşünürüm, yol yok, çıkmazlardayım Bu sahte sahnede YETİMİ oynarım
Hapsedin beni, babadan uzaklara ,İçimdeki manyak kalkmış şaha Anneme söyLeyemem, ağLama ,düşmüşüm dar yollara Su düşmez topraklara, benzemişsin kuru ağaçlara Acımadan vurmuşlar dallara ,yenilemezsin annem korkulara Mahkum edemem karanlıklara, maruz kalmışım en acımasız yargılanmalara Uğraşımız büyük sarsıntılara ,nefretimi yazın taşlara
Soğuk kaldırımlardayım, düşünmeyin beni Geçirsinler yerine, boynuma idam ipini Anlatsınlar geçmişini, onurla göstersinler seni İnsanların beklentisi, para etmez dirisi Hayatında olmuş kefeni ,silemedim gözlerini ANNEM ,bırakma ellerimi, gösteremedim sana cenneti...!
Yeryüzünde fazlaydık biz ,kötü izler bıraktınız ! siz Tarantula etkisi yaptı içimdeki ! his Tökezledim hep ! yapamadım sensiz Bu çocuk hep kırgın ,sözlerinz karşısında ! dilsiz Ağlardım geceleri ,yorgan altında ! sebebsiz Doğrularımı yarattım, ama hepsi ! gerçeksiz
Belki dönersin diye duaLar ettim Bırakmıcaktım seni, en büyük yeminim Bir gemide kaçınılmaz girdap dümenindeyim Sığınamadım senden başka karaya, gidemedim Dayanamadım artık cehenneme, alışamadım zebaniye Sığınamadım meleğime, Yetişemedim cennetine
Boş bir yola saptım ,Levhası yok Kaybolmak için, fırsatım çok Ne zaman doğru yolu buldum ,doğrularım yok Çok doydum Karnım, kazıklarınıza tok Hedef tahtası değilim ama,hep yeridim ok Çekip gittin, karanlıklarım çok
Alamazdım nefesi, duymadımki hiç şevkat dolu sesi Gittiğin gündü ,bense o saatlerin eseri Yoktuki bıraktığın duvarların dili Birgündü bana ,kötülükleri anımsattı biri Susturmak istediler, bitirdiler kalemimi Hatalarımı silmekten ,erken bitirdim silgimi Ve birgün ,yitirdim en büyük desteğimi...
Bastonunu yitirmiş bir kütürüm misali Bitiremedim mutlu sonla bu hikayeyi Gördükleri için affedemedim gözlerimi Kara tahtaya çizebildim ancak hayalimi Doğduğum gün bağlamışlar dizginlerimi Göz yaşlarımı silmek için kullanırım resmini....!
|