lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« : Kasım 09, 2008, 10:46:32 ÖS » |
|
AYNADAKİ ADAM BANA BENZEMİYOR....
....lejo..lejyoner... kehanetler , ruhumun elçisi , dilimde nefretimde değil rapim , eylemimde , ilmimde...
korkmuyorum artık alıştım belkide kasmıyorum artık karıştım hak ile susmuyorum artık savaş açtım kedere bu duyduğun rap ile ...İYİ dinle
ruhunu satmış bedenlere hitabe inanca aç kalmış şuurlara kitabe dizelerin sahibi bu yolda henüz talebe ölümünü...mezuniyet törenini bekliyor sabır ile
hiç pembe olmadı hayallerim benim olmadı kabuslarımda kurtarıcım aleyhime her etkileşim... suç teşkil etti her davranışım lehime her saklanışım... içimde saklı gölgesinde yattığım dar ağacım
sancağım derimden bir post kancığın (korkak) rapimtrak sözleri fost sırtımda hançerim , arkamda dost onlar galibiyeti tattı , ben ise lost.....
sınırlarımdı aşamadığım ruhumda düşüncelerimdi cehennemimdeki buzdolabım ızdırabım , her geçen saniye azrailin nefesi ensemde ben ise kişisel hayallerimde hapsoldum pişmanlığımda kavruldum kullandığım bilinçsizce zamandı artık bittim yok oldum bu fani dünyada tok oldum şu cani tebessüme aç öldüm ömrümün feshini istedim sonunda bu adalet sistemi karşısında ŞOK oldum...
aslen ayaktayım lakin farzı misal benliğim sakin arzı yaratan isteğim zalim hayat beni inceden yıpratmakta
hasmım galip ben şehit sabrım dudaklarımdaki beyit kederim arşına dayandı şayet hayallerim vardı benimle solmakta....
bükemedim bak bu zamanın bilegi , benliğim eğil faniyatta tekil savaşım , düşman eşgal değil ağ atmışım şu deryaya ,bu duyduklarına takıl boşaltır keder stoğunu bu farzım rap fasıl...
akıl dolu fikirlerim işe yaramaz sakalsız salıncak kuracağım ağaçlar kuru ve hep dalsız bahtsız kaderim artık dibi ezberledi en hırçın nehirleri aştım salsız , sandalsız...
arsız hasımlarım oldu hoş gördüm onları karsız ticaretlerim oldu hoş sevaptı sonları cansız dizelerim yoldu , ulaştı mana özüme bazen ak bazen kara psikolojimdi renk tonları....
bu kavşakta bak benim hayatım yönlerim çelişir içimde yollarım hayır bayır aşağa yuvarlanan bedenim , kulaklarım sağır su yolunda zamana teslim bu narin testi reel hangi titreşimde gizli , sen gerçekleri ayır....
bu faniyatta pratikte zayıfım dışımda soyut , içimde somutum sanırım öbür dünyada benim boyutum şimdilik sabır taşında , pusuyum
aslen ayaktayım lakin farzı misal benliğim sakin arzı yaratan isteğim zalim hayat beni inceden yıpratmakta
hasmım galip ben şehit sabrım dudaklarımdaki beyit kederim arşına dayandı şayet hayallerim vardı benimle solmakta....
|