yüksek zümre
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 01, 2009, 05:20:45 ÖS » |
|
Geldiğim yer İstanbul’mudur başka bi yer mi,gelinen bu yerden nefret edilmez mi,kafama düştü büyük bi mermi,ekmek mi almalı yoksa şeker mi,insanlar birbirlerinden vazgeçmiş solmuş,ekmek kuyrukları full dolmuş,kimisi kapkaçcı kimisi gaspçı olmuş,genç beyinler ise boş boş otururmuş,dalkavuğun biri gitmiş oraya konmuş,o büyük bina ise çok büyük bi holmuş,mankenin birisi sanat adına soyunmuş,kimiside işini görmek için birilerini doyurmuş.
Baba ocağını bırakıp geldim İstanbul’da ne aradım bilemedim Taşı toprağı altındır diyip geldim Her şeyleri gözler önüne serdim
Yıllardır kandırdınız milleti,başımıza sardınız siz bu illeti,yarabbim sen ver bunlara hikmeti,noldu yaptığım rap hoşuna gitmedimi,bankalar önünde uzun bir kuyruk,işte bu yapılan şey tam bir hortumculuk,halktan herkese sordurduk,neden hep insanlar sessiz kalsın,işte ülkem durum vahim,her yalanla başa çıkacak güçteyim,sende sessiz kalma hep böyle öne çık,işsizlik,irtica,hortum bıktık!!!
İşte bak gene geldi isyan Her bir planın bozulacak irtican Haydi durma yapabilirsin güven kendine Bende inandım sen de inan sakın bıkma hayattan
|