sevgimi içime içimi beyitlere döktüm ayrılık yüzündendi içimi kemiren hisslerimi bitiren düşünceler düşüncelerimde üşüdü ruhum bürüdü acı etrafımı yalanladı tanıkları gözler tanımları tanıdı özler ayrımcıydı eller ellerimde kalem kağıt alem düşkün yolcu cümlem küskün kurgu ünsüz ünler soldu pürüssüz dost yoktu kader hayatımı çıkmaza soktu düşüncelerim düşlerde boğuldu gecelerde pencerem nefesimle buğulandı hevesimle kanlandı ellerim ellerimde maharete yönelik güçlerim gündelik sevgilerden üşenmedi gücenmedi kimse gözümde büyüttüğüm aşktı aşkım benliğime sığmadı taştım nehirlerimden sular aktı tacım lisanımdı amacım bende gizli yamacım kini ile bezdirdi beyin sezdi sırrı kasvetin dile geldi hasretin beldemde suskun köşelere itti titretti geceler yüreğimi gözlerimde yüreğimdeki insan belirdi lisan insanı anlatmakta yeterizdi tasan kederdi pişman dillerdi hicran yürekleri pençeledi gözümde yaşam karanlıkta özümde tasam yanlızlıkla perdelendi ölüm ertelendi gülüm ellerimde eridi önüm belirsiz güçüm yersiz öçüm bedelsiz elde dert var nedensiz gözlerimde yaş sebebsiz aş yolları gel sel göz yaşı açtım umut kuçaklarımı kapattım unut laflarına kalp kapaklarımı sarp kayaları bile eritti fikrim naraları dinlemedi diretti gönlüm nida eder sana özüm sen bende bensin benliğimde ebedisinnn kelimelerimde hecesinnn...