quillotiné
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Şubat 14, 2009, 08:47:29 ÖS » |
|
Yaptıklarım yakacak beni, sevdiklerim yıkacak beni seçimlerim kıracak beni ve dileklerim yoracak beni
bir şey istersin olmaz ve koşturur seni peşinden yorar seni hiç durmaz koş yetiş peşinden yığılıp kalırsın kaldıranın olmaz, ağlama hüzünden kahpe dünya, ölümlü dünya, hep senin yüzünden düşmanıma muhtaç bıraktırır, dostudan bıktırırsın yaptıklarımı bozdurur, yaktırıp yıktırırsın kovalarsın hep sonuna kadar, köşede sıkıştırırsın giydirirsin her türlü maskeyi, bana ne yakıştırırsın taktım kafaya tokadan başka herşeyi, sen ne takıştırırsın yaktım her gece yazdığım bir sayfayı, sen daha neyi anlatırsın dostum kadar düşmanım var, hepsi dinlemeden yargılar birdahakinde beni kendimle yarıştırırsın
sakladım kendimi bir odaya, kaçıyorum herşeyden aklıma gelen yanlış olduğunu düşündüğüm düşüncelerden neydim neyim ne olacağım vesaireden yalnızlığımın sesinden ve son nefesinden
korkuyorum yapmak istemediğim hataları yapmaktan ve korkuyorum bir kişiyi yanlış yargılamaktan sadece kendimle başbaşa kalmaktan gecenin uykumu getirip kabuslarımla bırakmasından
" benimki hayata diss benim gözümde hepiniz hiçsiniz hepiniz iyilik meleklerisiniz sanki adam mı sandınız ki siz kendinizi"
ana yoldan saptırıp ara sokaklara sokanlar ben onlardan kaçtıkça beni aramaktan bıkmazlar kendi halime bırakın beni kendimle, ey utanmazlar bulacağım bi çıkış kapısı açıp çıkacağım, o zaman beni tutamazlar
tutsunlar boğazımdan, dayasınlar duvara, çekip atsınlar kenara evire çevire pataklasınlar isterlerse sıksınlar kafama ama kulaklarını hiç kapatamayacaklar ağzımdan çıkanlara
sık dişini hallederiz, takma kafaya kestirirz zamanı gelince sevdiririz ki kendimizi, kendini bilmek bazen yetmez de diyebilirsiniz
ben ki kastırırım yine kalemi, freestyle yaparım kendi çapında öldürürüm beynimdeki mikrobu, her kalemi elime alışında akacak kan durmasın damarda, ben sığmam ki kendi kabıma yana yakıla bağırmaktan çare yok, kurtul kafaya bir sıkışla
benimkisi hayata diss hoşgeldiniz,hayırdır nerden geldiniz hem hepiniz bazen de hiçbiriniz kaşınanlardansınız aslında siz..
|