_PebbLe_
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +1/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 20, 2009, 02:23:15 ÖS » |
|
Dudağımda nefesin,kalmadı nefsim,tek nefretim,kahpe kaderim.. İstemem yalan,olmasın bir an,yaşlı kalan,hüzünlü gözlerim.. Gece vakti,kör saati,huzurum terk etti ,son sözlerim.. Gözyaşlarım durur,belki ruhum soğur,bedbaht olur,yolunu gözlerim..
Güneş battı,kalbi kanattı,soğuk duvara anlattı,yaptığı hataydı.. Affet tanrım,kalmadı sabrım,sokakta kaldım,çok ıssızdı.. Kelimeler acıtır,bariz kanatır,bitmeyen hatıralardır,ahrete az kaldı.. Toz duman,içinde kalan,sonsuzluğa bakan,sahte intihardı..
Kimse bilmez,kinci affetmez,özgürlük gelmez,morgda kalan.. Kumla oynardım,hayatı güzel sanardım,anladım ki yanılmışım,kalemim susan.. İhtiraslarım vardı,ihtilaflarım kaldı,ihtişam sardı,dört bir yanım şan.. Görme hor,düştüysem sende vur,etrafımda sur,bir yerde saklanan..
Hayat vaat etti mutluluğu,hoca vaaz verdi kuytu,vahamet sonu,mükafatım oldu.. Yakında havale,havasız hanede,sabotaj mesafede,kalbim dondu.. Telafi eski günler,tehlikede kötü sözler,tekdüze seneler,beyaz gülün soldu Huzurdan mahrum,hayatım mahpus,bazıları mahlukat, maval okudu..
Bir günlük berhudarım,bertaraf da kahrım,adını sayıklarım,saklı mahlasım.. Basamakları aştım,kolpalara pandik attım,şahsiyetini sattın şer hasmım Kıvılcım beyimde,kıyasladım kendimle,kızıl alevlerle,karanlıkta saklandım Saçma bulundu,sözlerim savruldu,gözlerim kahroldu,satırbaşı hırsım..
Melodiler aklımda,inadına cihanda,yer yok başkasına,aşk fena.. Duygu yoksulu,hıyanet kuruntusu,gözleri en kurusu, yokluğun yanımda.. Siluetim mutlu,kalemde sihir çoktu,sinmiş deftere kokusu,sönük bi hatıra.. Sana intizar,belki intikam,ruhum infilak,bıraktığın hüzne aza..
|