rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 24, 2012, 11:47:16 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Buda mı flex ?Off xD  (Okunma Sayısı 1101 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ecmeizna
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +140/-16

Yeni turnuva başlıyor. Ödüllü...! beklerız... http

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 21, 2009, 02:32:13 ÖS »

rapin anlamsız kızı sızı hissetti yüreğinde,bil bunu yiğidin aczı olmaz bileğinde,rapim sert bir settir önüne sel olsanda taşamazsın,yaşamazsın o yüzden sınırıda aşamazsın, aymazsın rap kulvarında,uymaz bize kul varında, yarında şempanze senin kanı akar damarında,diss şamarın olsun arın aciz lahzalarda, ahrat değildir bu; avrat yok ilacın aktarlarda, aktar varsa yeteneğin, dissim olsun ödeneğin, rap teali yek deneyim,sense kobay deneğim, kavra kalemi yazda seni de hakkımla yeneyim , çingeneyim desende içine göre kenesin, nemruta ait enesin,enesin yok ajdara çenesin ,istemsiz olsada herdem geminden emin ol çıkar sesin,kesilecek nefesin var,rap karnende eksin,exin yakın kendini etme teskin teslim ol keskin kafiyeler bunlar mani değil flex türü,at iftira "kafiye özürü" bundan ötürü devam et ürü,yürü yolunda canını sürü,defterimi dürü hadi,adice bir hayal ürünü,adilce değil kalbin cahilce verir sinyal simya sanma rapimi değişir bedeninde kimya. Barettalar dostum bu adam barettalar,stilin gangsta fitilin 9mm sokakta ,mermilerin  şakakta şafakta yermi g*tün, üstünüm rapte senden kaşarlanma git örtün!Arlanmaz soytarı karı harı sönmüş dilini sokma her necise,bil ki yediğin her ne ise hadiseye gerek yok dissine bak kusarsın,yazdıklarımı oku sende o an susarsın,sarssın diye vuruyorum rapimi arsız bedenine,çölümü okyanus sanan bedevi, gülerim ölüm nedenine,dönüm noktan benim önünde dölüm çoktan içinde,hatırla hezimetini boktan her işinde,yoktan kaşındın ezilişinde ,mana var yek ahratın,senin para anahtarın,alır ruhunu satın,güruhunu at altıma yatır )katır( dissim olsun atın!!!Sana ahtar değil ihtar verdim giriftar bir reftar var ecel yolun gösterdim emel neyse amel odur lamer gamer tak zarına patlamasın, dili gü-zarına sahip ol her mevzuya atlamasın,boşa gider değil lider havanı söndürmek,hoşa gider mekanında seni ite döndürmek,ürmek kolay senin için mekanın dolu hısım,bela bekanın devamı için biat etsin o kısım,mahlasım Ecmeizna asım yasım rap teali yok diye,verilmiş en büyük şansım çiviye benzer hicviye,niye deme keskin paslı iyi girer adiye,yenilme belirtilerin arttı "umrumda değil" esintisi,kafiyelerde pintisin seni kolera özentisi dissi azmak sanan ahmak yamak olursun bana ancak kazacak battle ın yok nacak yok ki elinde sancak seni koca kocak sancak beyin varsa o beyin beyninden şüphe eder beynim müphem var orta da sitem et yazgıya şakakta şafakta yermi g*tün, üstünüm rapte senden kaşarlanma git örtün!Arlanmaz soytarı karı harı sönmüş dilini sokma her necise,bil ki yediğin her ne ise hadiseye gerek yok dissine bak kusarsın,yazdıklarımı oku sende o an susarsın,sarssın diye vuruyorum rapimi arsız bedenine,çölümü okyanus sanan bedevi, gülerim ölüm nedenine,dönüm noktan benim önünde dölüm çoktan içinde,hatırla hezimetini boktan her işinde,yoktan kaşındın ezilişinde ,mana var yek ahratın,senin para anahtarın,alır ruhunu satın,güruhunu at altıma yatır )katır( dissim olsun atın!!!Sana ahtar değil ihtar verdim giriftar bir reftar var ecel yolun gösterdim emel neyse amel odur lamer gamer tak zarına patlamasın, dili gü-zarına sahip ol her mevzuya atlamasın,boşa gider değil lider havanı söndürmek,hoşa gider mekanında seni ite döndürmek,ürmek kolay senin için mekanın dolu hısım,bela bekanın devamı için biat etsin o kısım,mahlasım Ecmeizna asım yasım rap teali yok diye,verilmiş en büyük şansım çiviye benzer hicviye,niye deme keskin paslı iyi girer adiye,yenilme belirtilerin arttı "umrumda değil" esintisi,kafiyelerde pintisin seni kolera özentisi dissi azmak sanan ahmak yamak olursun bana ancak kazacak battle ın yok nacak yok ki elinde sancak seni koca kocak sancak beyin varsa o beyin beyninden şüphe eder beynim müphem var orta da sitem et yazgıya

yakında çok yakında o kadar yakındaki ecelin kadar yakın dostlarım reftar casum and 1 mc rulet drc kebud artık ayrıyız yeni bir oluşum içindeyim
lejo
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +3/-2

'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2009, 05:59:33 ÖS »

gzl diss...bileğine sağlık...sonuna kadar okudum...ama parçalara ayırsaydın daha iyi olurdu sanırım...bütünde karmaşık görünüyor.... göz kırpan

L E J O ;bu fani düzene kandım , hayallerim karşılığında ruhumu sattım
attım taşı şeytana taş oraya ulaşıncaya dek
ben şeytanın yanına vardım...
ecmeizna
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +140/-16

Yeni turnuva başlıyor. Ödüllü...! beklerız... http

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2009, 12:09:40 ÖS »

Sağol ama şöyle bir sorun var. Yazmaya başlayınca durmayı sevmiyorum.Ve noktalamalara parçalara ayırmaya dikkat etmek vakit kaybı gibi geliyor. Bittikten sonrada hiç nasıl olmuş diye bakmadan paylaşıyorum.aslında haklısın birde öyle denerim teşekkürler...

yakında çok yakında o kadar yakındaki ecelin kadar yakın dostlarım reftar casum and 1 mc rulet drc kebud artık ayrıyız yeni bir oluşum içindeyim
mckalki
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2009, 08:02:10 ÖS »

Vayy süper yazmşsn moruq(:

İmza mimza yok!!xD
ecenur
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2009, 08:10:52 ÖS »

fena olmamış ama cümleleri ayırsaydın daha iyi olurdu böle çok karmaşık ve okuması çok sıkıcı oluyor yinede güzel beğendim Çok mutlu

son kadehimde ölümün içkisi yudumlarken sevindiriyorum Azrail imi
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Buda mı flex ?Off xD

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss