CasuM Efzun
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
This is Angst Flow. (This is Death Blow )
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 18, 2009, 05:09:09 ÖS » |
|
Hakaretler Hareketlenmeden Sözler Kalıcı Olmaz
Doğmaz güneşim dünyamda, doğrulmaz belim, doymaz yüreğim Ne gördü ki gözlerim şu yokuşlu yollarda, ötelerde kalmış kalbim Umut tohumları ektiğim yarınlar hep yarına çiçek açıyor, siliniyor bedenim Akşamüstü bir başımayken basan sıkıntılarla olgunlaştım, bunu anlattı dilim
Birlerim zamanla bine ulaştı, damlalar da hüzünlü anlarla yaşadığım deniz oldu Çatırdayan özlem duvarı üstüme yıkıldı, parçalarımı toplamaksa sevgiliye zehir oldu Bir başıma kaldığım dünyamda ne kalır ellerime tabi ki yokluk, o yokluk bana tokat oldu Gittikçe daha derine batıyorum sense buna gülüyor ve seviniyorsun, vicdanın mı kurudu
Herkes günahına göre yanar, bana bakar, ben ise ruhumu saran doğrulukla yaşarım Korkunç yazara savaş açan plansızsa zarardadır, onu yumruklarımla yerine yollarım Çözemediğim karanlıklar işkencelerine devam eder, varlığımı avucumla topraktan saklarım Her adımımla uzaklaşan güneşim o’dur, vakti sözünle dondur, işte o zaman ben yaşarım
Tükenmemek mümkün mü tükenirim ve yaşlanırım, bir ecel vakti de olsa yalana bakmam Hakaretler hareketlenmeden sözler kalıcı olmaz beyinde, öyleyse yıldız gibi parlamam İnsan iki kere ölmez ama Mert’i sayısız defa öldürdüler, o hainler gelseler de takmam Zifiri siyah dert yakama yapışacak olsa da yok etmek için kendimi günahın içine atmam
|