CasuM Efzun
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
This is Angst Flow. (This is Death Blow )
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 18, 2009, 05:03:56 ÖS » |
|
Hüzün Okları
Bugün suallerimin arasına yeni bir sual misafir geldi, o görülen sorunun cevabı can yakıcı Bir ben çiziyorum karanlık sayfalara ansızın, her sızının karşılığı acımasız bir acı Yaşanacak günleri çoktan tüketmiş ruhum, ben yorgunum ve solgunum her anım sancı Peşime takılan geçmişim önüme duvarlar örmekte, duvarın etrafındaki ateşlerde çok yakıcı
Kal desem kalır mı bakışlarıma cevap verir mi, ben hep bu duyguların içinde yüzmekteyim Kalbin kapısı açık kalmış onca yabancı girmiş ancak hepsi kovulmuş, şimdi gidişleri izlemekteyim Güvensizlik arkasına saklanmış maskeli yüzleri onca gülüşler arasında kalemimle silmekteyim Uzakta gözüken yangınlar yakında gönlümdeydi, ben benliğimi kaybederek bitmekteyim
Çözülemeyen kördüğüm beni yok eder, üzüntüler de insana sayısızca hata yaptırır İçimdeki ses her zaman yapacaklarını sıralar, aralar buldukça dert üstüne dert bindirir Düşen düşler düşününce dününü görür geleceğini, zahmet çeker ve böylece bileceğini bilir Zaman hırsızı hayattan çalar karşısında durulmaz, acıların en acısını saça ak düşünce yaşatır
Ben bir kez daha boğulurum yokluğunla, seni görmesem bile keşke sevgim kalbinde yaşasa Her sonun başlangıcını gördüğümüz gibi her başlangıcın sonunu da yaşamak var, keşke son olmasa Kendim için yapacağım tek şey dertlerimi arşivlemek ve en sonunda yakmak, yaptıklarım hataysa? Nerdeyim ben hüzün okları arasında yolumu bulmaya çalışmaktayım, boşluktayım yolum yokluksa?
Saatler sabaha adım atmakta, uykulu gözlere geceyi anlatmakta işkence onlar zaten bilirler Rolümü seçtiğim senaryonun yazarı içi karartan karanlık, oyunun içinde de yıkık hayaller Yıldızlar nasıl aydınlığa selam vermiyorsa sevgilide söz söylemediğinde hayatım biter Sigara dumanına hayali olarak seni yüklesem de duman gibi kaybolduğunda acı çok beter
|