CasuM Efzun
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
This is Angst Flow. (This is Death Blow )
Durumum:
|
 |
« : Şubat 09, 2009, 12:01:05 ÖÖ » |
|
Kelepçe Vurulan Hisler ||VERSE 1||
Yaşamaya çalıştığım bahçemde kurudu bütün dallarım ve kalmadı umudum Bir kefen parçasının içindeyken, hayatın gözündeki ışığı kaybettim bu zor durum Yüreğimdeki duyguların ağırlığını kaldıramadım uzun yollara koyuldum Ben dünya güzeli birinin kalbine emanettim oradan da kovuldum
Sorduğum tüm sorulara hayır cevabı almak, kullanılıp atılmaya benzer Rüyamla karışık hayal bahçemin esintisi, hasretle yanan gözlere gider Tüm güzellikleri geçmişe bırakıp geleceğe umutsuzca adım atmak beni yer Şimdi dert keder yakamda, kirli elleriyle varlığımı yok eder
Garip bir sabaha gözlerimi açıyorum yine sessizlik odamda Gönlümün dalgaları sevginin kıyısına vurmak ister, heyecana boyandığında Kalemin dilindeki sabır duaları kabul edilmeyi bekler, yaratanın huzurunda Uçuşan sayfalarım bir gam dağında kavrulur, mutluluğu bulamadığında
Yok mu dünyada perdeler arkasına saklanmış çekinik gönüller Gecenin karanlığında bir umut tanesi beklemekle uzanmaz eller Ben her zaman görürdüm aşkı tadıp yakalamamış talihsiz garipler Kalbin sıkıştığında çaresizce kaçışmalarla dolar gözler ||-----||
Bir damla gözyaşıyla başlar bütün hüzünler Kelepçe vurulan hisler, kırık bir halde seni seyreder
Vurgunum karanlığına, güzelliğine Aşık olmana aşığım, hayranım sessizliğine
Hayatımın son dönemecinde karşımda mezar Ziyaretime gelen tek şey ise rüzgar Gönlüm aşkı aradığı için çoşar Ölümüm yakın gibi o zaman CasuM yanar…
||VERSE 2||
Bugünüm dünümden arta kalan zamandır, yaşamaya çalıştığım hayatta benimdir Yar’e kavuşmak için ruhum çok yorulur, unutulan doğrular yanlışlarla filizlenir Tebessüm sevgilinin gönlünde açan gül ile gelir Bendeki tüm dengeler yaşlanırsa, kaybolan nizam gözlerimde belirir
Aramadım mı ebedi aşkı, arasamda olmadı, yine bulamadım bir”inci” Neden bana uğramadı mutluluk yolunumu şaşırdı?, yokluğu kanattı sevinci İnsanlar olmaması gereken yerde neden çok seçici Yap bunları en sonunda yalnızlığı misafir edersin, bulamazsın başka ziyaretçi
Nasihata ve morale ihtiyacım var şu karanlık zamanda Yıllar boyu çektiğim acıların varlığı her sabah kapımda Aydınlık düşüncelerden uzaklaşan kalemim sayfalarla konuşmada İnsanın aklı hep kalır ilk bakışmada ve ilk buluşmada
|