Aslında sitemimiz kendimize bizim neden mi diyeceksin sen onların arkadaşı olurken minyon tipli bitler olduklarını görmedi gözün hayal perdesi bürüdü belkide gözlerini belkide makul yanları onları cazip kıldı bunların hepsi olabilir ama bil ki insan dostu olduğu kişide kendini bulur hani her kümenin boş küme ve kendisi alt kümesidir ya onun gibi bu yüzden insan tam manasıyla kendini bilmeli başına böyle şeyler gelmemesi için tam manasıyla kendini bilen bir insanda yoktur bence o yüzden sıkma canını hepimizin başına en az bir kez gelmiştir böyle birşey onlar kaybeder kendine iyi bak kanka bugün çenem biraz fazla açılmış neyse lirik güzel teşekkürler ...
Tabiki bazı şeylerin olacağını önceden sezebilirsin bu sezme durduk yere değil mesela bakarsın şöyle bir yüzüne o an tam doğru olmamakla birlikte bir puan verirsin he bu iyi insana benziyor şundan adam olmaz cık falan bunların sonucunda davranışın şekillerin istesende istemesende.Ben bu kalleşliği yapanlarla aylarımı geçirdim beni satıcak benim kuyumu kazacak en son kişiydi yani ben öyle düşünüyordum gel gör ki öyle değilmiş.Anlamadım neden gözüm mü kördü tabiki hayır sadece bazı bağlar kopmaz buda o bağla bağlanmış(tı).
Ne oldu da bunu yaptı bilmiyorum ama şunu sölim kardeşim insanın içinde hırs varya çok ama çok beter birşey ya biri senden üstünse kabul ediceksin altındaysa ezmiceksin ben üstünüm diye bir havalara girersen dostluk falan kalmaz.Hangi dost dost'unun kötülüğünü ister hiç biri ama dost'un değilse ister bu da o kişi işte dost sandığım yamuk.Ben normalde kolay kolay birine kardeşim dostum demem görmüşsündür eğer gerçekten hareketlerini sevdiysem kardeşim diyorum yakın göremezsem kardeş diyorum ordaki "im" eki çok şey ifade ediyor.Bunlara dost dedim zamanımı onlarla geçirdim ama yazık acıyorum yaşadıklarımı keşke yaşamasaydım onları tanımamış olsaydım.Neyse kardeşim uzar bu takmamaya çalışıyorum zamanla takmıcam.
Sende kendine iyi bak kolay gelsin...