Başladı kancıklar anladılar kararcaklar nan alçak sen geç yatağa makinemi çal al içine direği ne olduğu yuttun mu sineği bileği dedik kalındır ancak görsen ufakcıktır söylesen yakacaktır kolpa seni düzer düzer tekrar içerim geçiririm boğazına kalemimi sıkarım imiğini sözle değil basınçla kırarım kemiğini kes lan sesini yoksa
CasuM kesecek dilini
niye atıp tutarsın sen yalakasın çokta malsın gerekeni bilesin seni kim siktesin merak etme kayık tipinle s.kimdesin var mı nan küfürü de ediyorum seni de s.kiyorum ve hayatını sayfadan siliyorum sinir zilimi çalma dedim sana bana taktın durmadan atmaya çalıştın b.kları ben alır o b.kları sokarım gereken yere senin daha çok dere geçmen lasım kaç kere uçtun bu dünyadan hayvan bile senden fazla sahip beyne beyine söyle hesabım var benim sokaklarım çok dar acımadan s.kerim yar lavuklar yeriniz belli fazla uçmayın sonra mayın tarlama gelmeyin demeyin
CasuM dilin çok pis seni mi s.kler benim diss ben yaparım işimi bırakırım iz deliyiz tayfam on numara kumara da bağlı gizlilik saklı tayfam iri yar.aklı çocuk aklı işte gel sen yine havanı basayım kolay molay dinlemem kabayım favorimdir arkanı zorlayayım hayatım yine doldu leşle verim eline kişne en sevdiğin meyve bendeki vişne ne işle uğraşırsın git başka duvara işe işte bendeki flex sendeki re-flex ne yaparsın biz böleyiz hep üste binen inen sen dikkat len özürdür gereken dilemezsen çok olur s.ken
eski muhabbet yok çok aç var karnı tok sittir et etraf dolu bok zamanı var sonra kok okumu alır vururum 12'den çok s.kmekten alet yerinden gider her derde deva akar götünden kim akıttı sor bakalım ta en dipten ten uyuşmazlığızı olsa da sorun olmaz işte budur
CasuM'dan şah eser şuanlık bunlar yeter ve de ben gider....
Hadinin bakalım kolay gelsin 
Şuan bunu yolladım gereken yere onu okuyor:)
Sizde okuyun yorumlarınızı bekliyorum