ÇıBaN
Kıdemli Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Ağustos 13, 2009, 10:27:54 ÖÖ » |
|
BOŞLUK
Ben bıktım artık,dissimi ellere sokmaktan Eller bıkmadı,bana bulaşıp boy ölçüsü almaktan Kalemim yazdı,aklım şaşdı,ağzımsa bu oyunda şah Bilgisayarındaki virüsler kalbinden geçmiş anlaşılan Çünkü liriklerinde kalbin gibi boş ve ruhsuz… Suyumu çektim artık,aklımsa hâlâ kapalı sandık Kalemimse zincirle vurulduğu kağıda ölümüne sadık Nefesim,nefsimi geçerse öncelikte fani dünya da Boşluk içindeyim,zaten boşluk olan bu büyük evrende Dertlerim bitmedi ki,sanki dolmalık biberim içimde Kedi olduğum şu evrende boşluğun başağrısıyım Kaçmak mı daha zevkli,kaçırmak mı daha zevkli nüanstayım Pusum daha dağılmadı,kontağımda kaçak var İlham perisi olmasa ben de normal bir insanım Veysel’in dediği doğru,biz öteki kapının yolcusuyuz
Yumrukların sana işlemediği bir kaskım olsa da hiç fark etmez Çünkü;gözümün önünde bir resim var ki kocaman, Dağların sinsice ayırdığı karanlık ve büyük aydınlık Hantallık;başımızın büyük belası ,saf siyah evren de Müzik ruhun gıdasıdır,üzerine sosu da olunca… Bense bu şehirde rap lokantasında çalışıyorum Ne kapıcıyım ne garson,burada benim yerim en büyük mutfak Ben yaparım ve yer adamlar,yemeğin lezzetini beat katar. Boşluk içindeyim,zaten boşluk olan bu büyük evrende Dertlerim bitmedi ki,sanki dolmalık biberim içimde Kedi olduğum şu evrende boşluğun başağrısıyım Kaçmak mı daha zevkli,kaçırmak mı daha zevkli nüanstayım Sanım sanki sır olmuş,serini yere sermeyenin,akıl sırrı olmuş Suuuss…!Ve bum,öyle mi?İnsanı boşluğa atmak için yeter mi? Sen kaç ben kovalarım sahte köpek,dissini etine geçirmek büyük zevk Boşluktan kurtulmak için,aklım,gönlüm,kalemim tek bilek…
|