rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Eylül 10, 2010, 12:42:01 ÖS
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
Gönderen Konu: CoiSehv - Last Correct  (Okunma Sayısı 389 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coisehv
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +49/-15

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Mart 09, 2010, 11:09:22 ÖS »

"+18 Biraz Okuycak olduğunuz şeyde aşırı dozda mizah vardır...kelimelerin hecelerin hiçbir alfabetik kurumla bağı alakası uzaktan yakından ilişkisi...mantık yada s*kse dair bi bağlantısı bulunmamaktatır...xDYaşanılan şeyleri anlattığımız bu Satır Dizelerinde Kurumlar ve Kuruluşlar Kurutulmuş Kusturulmuş Tüm Melekeler Hayal ürünüdür...  :puahaha "
- Bir Osman Sınav Yapımıdır  hmss fuu  hehe

Coisehv - Last Correct xD
Benim co…bu in senin emin ol diss weapon
S*ktir ol,değil rapine dair sana s*k filom
Wack dolu mekan ve kendi bokunda bul dengini
Sen semtime g*t ver bana sen deme sakin seksi flow xD
S*k punchı kıçının tahtına takarım tacımıı name’s junior co xD
Ohho ho gül g*tünü düzdüm Venüs pozisyonu “ohoo no!”
Dedi o dibine malafatım layık,tepine kal tipine g*t denk!
Birini fail etti bu mehilimin adı malum berini Gang Bang xD
Tamam eylem yok arı kovanımda dar makatında sinek bol!
Yalan alımına adımı karala kabul Coi s*ki uzayan bi pinokyon!
Sen kaşar bi mavi perisin bana hiphop’sa gepotto

Nakarat - 10 x Kara kök xD
Huzurla müsaade et Sehvi uğurla sade ve
Mütemadiyen Rap benle Seninle Mesafeli
Dur Beni Azad et affına amadeyim Bense Homie...
Müstakbel Beran Saatle Yastıksız Saatlerdeyim xD

-Kısamı oldu ne Neyse xD anlaştığımıza sevindim dostlar kalın sağlıcakla...bb
Dipnot : Dediğim gibi ama alınmak yok abisi  utandm bide oku oku xD buraya kadar okudun senin ben ta .Q  :puahaha Bi Sorun Yoktur Bitti Otuz iki eksi Bir Sonucuna Meze Dahi olamaz şeklin şemalin...
Yazdıklarım Diss İçinde...kalır...Bu Gece Daha iyi *ıç...tığını ağzına tıktım!Benim için t*şak işi ayakta işeyemeyen bi cinsle uğraşmak...hadi bb ...  

-- The Son -- :puahaha
afroturca
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 10, 2010, 10:45:22 ÖÖ »

gereksiz bi çalışma ...

Bu forumun eskileri beni hatırlayacaklardır . . .
coisehv
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +49/-15

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 11, 2010, 01:51:03 ÖS »

çılgın lan colaturka  hehe en az gereksiz bi çalışmaya gereksiz yorumlarınla adapte olucak kadar ve kendinle çelişkili yorumlar atıcak kadar asitin kaçmış lan şeker şerbeti kimsen kimsin efsaneleşip isimmi yapcan  Çok mutlu ol en iyi lirikci ol yaa  dans et ama  kikikiki şey gerekli olan yorumlarını gerekli gereksiz aldığın irili ufaklı kızılbaştanelerinin yanında sakla anüsüne  Gülücük hmm zaten forumun ikinci lirik yazarı oldugunu kabul etmiş olanlar seninle münasebete düşer  :puahaha ama bide şöylesi var senin gibi ben bi efsaneyim xD sinemaskop tripleriyle will smith ırkının t*ssanı yemiş olanların demeciyle kimse bu forumda ikinci olmaz seni s*kip kobaylamak lazım bi xD her neyse maziymiş eskiymiş hurdacı tiplemelerine sokiimde antika bi siman olsun değer kazanırsın belki  hmss fuu neyse ya şöyleki s*kiptee eskitilenlerden arda kalan aşırı dozda bi y*vşaksın ama yüzünün g*tünden farkı kalsın diye bak yüzüne vurmuyom haa vurmuyom oraya bak zaten ikiside pek benzer bide yüzünede vurursam bi farkı kalmayacak  :puahaha hehe vurr bu yeterli sana lütfen sayın değerli pılınızı pırtınızı havalı kıçına tıkıp yorumlarını kes...ki umrumda dahi olmadığını bil ve bunu bildiğin halde tanetinle benimle olay yapma boş pirimlerini lalelide etek altından alırsın.. :puahaha  Şaşkın
şimdi olgun hatun xD meşgale olma elimde xD text Rape devam et xD
bu arada albüm studyo cart curt meseleleri kişisel nedenlerle aksıyo ama harika pişi gelio beklemede kalın reklamlar  :puahaha bb
afroturca
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 11, 2010, 09:52:44 ÖS »

Sayın CoiSehv ,

bu forumdan ban yemeden önce ağzının payını her zaman verirdim ... Ben siteden gidince pek bi havalanmışsın ... İstersen bu kargaşayı bi battle ile çözelim ...

"yeni" afroturca . . .

Bu forumun eskileri beni hatırlayacaklardır . . .
coisehv
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +49/-15

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 11, 2010, 10:08:55 ÖS »

Sayın CoiSehv ,

bu forumdan ban yemeden önce ağzının payını her zaman verirdim ... Ben siteden gidince pek bi havalanmışsın ... İstersen bu kargaşayı bi battle ile çözelim ...

"yeni" afroturca . . .

aferin lan resmi g*t xD gereksiz çalışmalarımla gelişimini s*kip içine tıkıp anatomini grey'se benzetmek istemem XD battle mı xD text Rapinlemi xDsaol canım ya sana malup olmak istemem galipsin baştan Alem duysun cola turka bu sitenin en iyi lirik yazarıdır  hmss fuu eskidende çok tırsardım şimdii uuuuuu  Suskun fena fena xD bu arada afro aramızda kalsın şu rujlarını değiştirme a.q s*kim oldu gökkuşaaa gibiii   :puahaha  oleyy konumu g*tüne benzetip devamlı tıkılma yol al  tuttur
Sayfa: [1] 2
  Yazdır  
CoiSehv - Last Correct
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer:  
Bu Konular da Dikkatini Çekebilir
Konu Başlığı Başlatan Yanıtlar Görüntülenme Son Mesaj
Coisehv ft.Kriz-No Name xD Lyric's « 1 2 » coisehv 5 567 Son Mesaj Ağustos 13, 2009, 07:42:02 ÖS
Gönderen: Cap1o
Coisehv-Bi king! Lyric's coisehv 4 345 Son Mesaj Eylül 10, 2009, 08:59:11 ÖÖ
Gönderen: ÇıBaN
Coisehv - Ayncalut Lyric's « 1 2 » coisehv 5 506 Son Mesaj Eylül 17, 2009, 07:23:32 ÖS
Gönderen: ÇıBaN
Coisehv - Konsomatris Lyric's « 1 2 » coisehv 5 407 Son Mesaj Ekim 05, 2009, 04:44:31 ÖS
Gönderen: Kerem SK
CoiSehv - ''Little Boy'' Lyric's coisehv 2 261 Son Mesaj Mart 01, 2010, 11:30:47 ÖS
Gönderen: Cap1o
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss | Etiketler

Müzik Türkçe