destan
Üye
[Tecrübe Puanı] +1/-0
Sinir KRizi.!
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 13, 2009, 10:29:02 ÖS » |
|
bazen öyle uzak kalıyorumki hayata, hayal dünyasında yaşıyorum adeta herkes sadede gelmemi bekliyor ama ben konuşmak istiyorum hala nazım kimseye geçmez oldu, eskiden en ufak lafların bile dokunurdu herkes derdini anlatmaya bana sokuldu, peki neden mutlu anımda kimse yoktu? bazen kötü zamanda yanında olanlar yetmiyor, yapmacık geliyor her insanın demesi "nolduu" anlatsam siz çözebilcekmisiniz sanki, kendi derdin için bana gelen sendin oğluum sordum bugün herkese bunları, ilk defa sövdüm ve kardım kartları siz onla bunla çen çen yaparken, dışarda olan (ben) anladı doğruları
bakın ben yine çok uzattım lafı, hadi hemen dönüp gidin arkanızı! gerçeklerden kaçıp boş gülmeleriniz bana gerçekten artık battı!
abimi anamı babamı ben seçmedim, Hakk'ım böyle uygun görmüş ne bilelim önüme geçince ne yapacağınızı merak ettiğimden yol verdim bakmayın öyle ön yargı abidesi gibi, erken büyümeyi ben seçmedim hayat tuttuğum yerde başlayacağına bıraktığım yerde koptu be sebebim bu mudur yani dedim galibiyet hakkı, bencilliğin ruhumu bi o kadar sardı bazen istemiyorum seni yanımda, bazen dayanamıyorum o "ah"ına.. sanki görünmez bi cam var aramızda -bunu anladım- sildikçe buğulandığında.. tatma o duyguyu sen kıyamam dedin her "bir bilsen" dediğinde yapma ben bakamam dedim senin önümde bittiğine sen "susarak" dedin devamını öyle getir bu cevabın bakamam gösterme dedin o ayrılığını ama, ben tükendiğimde.. sen yaptın diycem "bak ben göstermiyorum" diyecek gücü bulabildiğimde ben baktım ardından diycem, sen ben gittim diye düşünsen de "çok abarttın, her olayı kan davası yaptın" (yuhhh) hadi be sende bu çorba daha çok su kaldırır anlaşılan dedim artık ben bile..
10 dklık bi çalışma.bi hırsla yazdığım zaten bellidir, gayet basit oldu.. Saygılar...
|