ÇıBaN
Kıdemli Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Temmuz 13, 2009, 12:52:52 ÖS » |
|
Disstanbull
Fistanını koynuna sakla İstanbul.ellerin ellerime değsin Nefesin dolaşsın senin eşsiz yedi tepende
Beter olsun çekemeyen seni Sancı girsin zaten almayan beyinlerine Tuz basayım,kabus olayım gecelerine Caz mı,kaz mı,yoksa sana sarkanı g*tüne gaz mı
Dissimin tozuna katarım onları, Etime yapışabildiğine dua eden keneleri Yedi tepene,yedi kazık çakayım aziz İstanbul, Yedisine de,yedişer vatan haini...
Ben seni sevmeyenleri anamın karnında paslardım Sana bakarken,sevinçten iki gözüm iki kan Ey!İstanbul'u çekemeyen kafir gavur: Sen istemesen de orası kalbinin içinde bil!
Pinini çekmemi istemezsen,ikinci kıble bil İçine girmezsem,şu sokaklara gir Pasını silmek istedin ama,RAP im kafanda siğil Çünkü,burası RAP in kalbi,İSTANBUL...
Dissimin tozuna katarım onları, Etime yapışabildiğine dua eden keneleri Yedi tepene,yedi kazık çakayım aziz İstanbul, Yedisine de,yedişer vatan haini...
sabah sabah içmekten aklın durmuş besbelli Aklının ilacı,reçetende yazan günde üç doz diss Tuvalette ben seni kullandım,kanallarda kendi ara bul Durma sev onu,o senin kalbinin sesi.Burası İStanbul...
düzeltilmiş halidir yorum bekliyorum lütfen !
|