yüksek zümre
Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-1
Durumum:
|
 |
« : Şubat 02, 2009, 12:27:43 ÖS » |
|
Sözlerin artık olmuş demode, sende sözlerin gibi bozulmuşsun olmuşsun dejenere, bu hayatta ne yaparsan kendine, derdinin devası bende. kahin misin her yerde atıp tutuyorsun, sen küçücük bi fare rapte toysun. Dondurmacıya söyle bi külah koysun, daha büyümemişsin bi çocuk gibi coşkunsun. Rap benim ihtisas alanım bana öğretmeye kalkma, öğretmeye kalkanlarda buna cesaret edemediler bir daha, kafan kalmış batıda alafranga, benim ise geçmişim alaturka,
Gemimle denize açıldım gemim fırkateyn Öldürdünüz milleti beyn beyn rapimle bi yerlere gelmeye çalıştım sözlerim ve ben hepsi tılsım
kendini 16. yy da yaşıyor sanıyorsun, hortumu leğene koy leğen dolsun, şurda duran tosun sana kosun,hala zihinler skolastik sanıyorsun, git biraz nezaket öğren ama nezaket öğrenirken nifak tohumlarını atma sakın, sana karşı bi panzehir yaptım oda olmadı iksir yaptım, kelimelerimi kaynattırdım içinede biraz tılsım attım, sana karşı hazır artık hazır her şey, açıl kenara şöyle hey hey
gemimle denize açıldım gemim fırkateyn öldürdünüz milleti beyn beyn rapimle bi yerlere gelmeye çalıştım rapim ve ben hepsi tılsım
Al bunu, bu sana ver diğim son sadaka, kelimlerin ve sen hepsi safsata, noldu aforoz etmiş seni papa, elimden kimse alamaz seni gelse bile barack obama. Yaptıkların ve yaptırdıkların caiz değil, zaten kalmışsın zır cahil, kendin gibi nasıl kandırdın milleti kim bilir, sen ve senin gibiler bunu iyi bilir.
|