lejo
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +3/-2
'sevdirmeye gayret etme kendini,sevilmeye terket'
Durumum:
|
 |
« : Mart 21, 2009, 06:47:22 ÖS » |
|
....FISILTILI HAYKIRIŞLAR....
aslıma haykırışlar fısıltılı.... hayat karambolünde yalnızlıktır avradım..ben bıkmadım kalemi sıkıca kavradım...yerleştirdim a4 ü arka fona ilham perisinin yardım ve yataklığında...başlarım yine farklı bir sona....upsss
kendime haykırdığım sıfatları öznelerle buluşturdum kederi ayık çekemem , beynimi rap ile uyuşturdum endişelerimin zirvesinde mahlasıma kavuştum sanmayın ki bitmesinden korkuyorum start-larımın... son başlagıçla geldi...bilincindeyim farkındalıklarımın... lejyoner....bırak kelam vücut bulsun kelimelerden usanmadım hayat güneşi altında erimelerden... zaman aşımı mahveder , katleder bakmaz kula... kemiklerden koleksiyon toprak inan bana.... inanç sağlam köklü ağaç , durma tutun ona şer yağmuruna kapılma...uğrama fani erozyona... haydaaa....ölürken yaşadıklarım film şeridi gibi geçse +18 olur zebaniler oskar verir , ruhum cehennemde kadrolu olur... insanlık dışlar beni , kanka yine yalnızlık olur ama orda ben beni bulurrrr... bu işi onur yapma be... hey mannnn gereklidir bazen kendini keşfetmen aslın ögrenci bu yolda , zaman sabırlı ögretmen mecburidir tükettiğine karşı üretmen...haydi dumaaaa..... ver titreşimi kulaklara be kanka...obaaaaa
(nakarat2x)
hususi bir günah eklenir bedene bile bile , ardından kurusıkı tövbeler alevlenir şerbetlenir hayat aşk aksında , gerçekler cehennemin gölgesinde beliriverir... herşeye rağmen güzeldir faniyat uykusu...kapılma şerrinene ardının derindir kuyusu ölüm korkuların en ulusu...neden diye sorma...bu hayatın döngüsel olgusu....
gözlerimde gizlenen acılar , haydi yakın canımı sakın bırakmayın geride bir anımı.... zati tatsız hepsi...şükretmeye gerek duyulmayacak türden ve bıraktım bir yanımı , ayrıldım sürüden... farklı değilim belki ama farkındayım kendiliğimden çıkardım hayallerimi en dipten...uçun gidin beni terk edin... bıktım gerçekleşmeyeceklerinizden...(ana hepsi gitti laynnn) bak yalnız yine lejyoner....fikirleri karanlıkta söner...mana yönünden milyoner bazen misyoner...rapte gerek küfre güçlü paratoner...(ben burdayım....) karışık bilinç altı , standart daim yastayım... melankolik oldum lan sonunda bu düzen karşısında psikolojik hastayım...noluyo lannn bana...(deli değilimmmm bennn kurtarın) haykırırım fısıltı halinde...çığlığımı işitemessin...melankolo sıktı be , diss yazsam rapime yetişemessin... mekan yer6 bakma etrafına beni göremessin....bak olummm sen bu levela erişemessin... (son verse sarmadı be kanka ver yine hüznü damardan sevinsin arabesk kolpa)hopaaaa
(nakarat3x)
hususi bir günah eklenir bedene bile bile , ardından kurusıkı tövbeler alevlenir şerbetlenir hayat aşk aksında , gerçekler cehennemin gölgesinde beliriverir... herşeye rağmen güzeldir faniyat uykusu...kapılma şerrinene ardının derindir kuyusu ölüm korkuların en ulusu...neden diye sorma...bu hayatın döngüsel olgusu....
|