rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 02:11:19 ÖÖ
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: Haine  (Okunma Sayısı 2659 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cap1o
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +4/-3

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 15, 2009, 04:10:07 ÖS »

biLiyorum çok tepki görücem ama ..sizinde gerçekleri görmeniz amacım
Başa geçmiş 3-5 ahmak ..amaçları bu vatanımı satmak..Amaçları Ab yoluna varmak .ÜLkemi bok yolunda boğmak..Amaçları kırmızı bayrağımı soldurmak..Kaç şehit verildi he. Bu vatan kimlere hediye..Kaç yiğidim gitti kör mermiye.. Hangi hayvan el uzatmış anamın örtüsüne..
İbnenin su katılmış sütüne..kimin omuzlarında bu cenaze..Çıkmış 2 it çürüğe..Göz yumsun uyumuş halkım Şerefsize..Yine açılır dawalar sözlerime..Duysun halkım sesimi giderim ipe..
İmralıda yatan köpek hala ayakta..Pkklılar eyleme dewam eder sokakta..Vatan hayinLeri hala ayakta..Uyan ülkem uyan..İsyana kalkışsın sözLeirmi duyan..Kaç kişi var dawaları soran..Baştaki ibne Vatansewere boyan..Sayende kaç kişi batan..Aç gezer vatandaşım..Sense sunarsın "olacak güzel bir hayatım " hayatına kayan bi füze olacak bu parça...Salça kattın suya daha fazla bulandırma..Sunduğun bok vvaatleri g*tüne sok..Bundan sonra vatandaş kazıklara tok..Dalgalansın bayrağımı ..istismar ettiğin islamım..Artık yemez bu vaatleri halkım..Benim dedin Tahtı ...Dostların Abye sattı..havlayan bu köpeklerin açık kalır ağzı..Almışın eline sazı tutturmuşn bi laiKlik türküsü...Geliştirces Sözü boyayamaz gözümüzü..Biz tutuk sözümüzü .bu vatan bize emanet..İstersen Dünyayı vaad et. Bu seçimde biter bu set . kokusu çıkar biyerden çürük et. Bence fazla zorlama Pes et. İstersen dahasıyla teset. Bize yeter vatanımız. Daygalansın bayrağımız. Kustuk kinimizi biz  .Sağlam vatan sewgimiz . Sağlam dinimiz. İstismarlara tok sawunmadır işimiz. Seçimleriniz sahte. seçimlerimiz tetikte. Teyet geçen krizlerde çek Lamborcini weledine. LAf yapıorm Vatan sewgine. Yollamak isterdim seni cehennemin ötesine. Destek çıkar yaşıtlarım kinime. Vermeye kalktın ülkemi beleşe. LAf ettin kanımın asilliğine. Ses ver şu gençlerin diline. Yeter duydularımız sülalene. Zaman gelecek soyutladığın gençler sebeb olacak ölümüne...

- İlk kez dua ettiğin zaman günahlarından vazgeçmiş olursun
fatih_69
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 15, 2009, 04:13:38 ÖS »

niggaaa yapmışsın yine yapacağını kanka tepki gelmez inş.
ama haksızda değilsin ha Çok mutlu
Cap1o
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +4/-3

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2009, 04:14:33 ÖS »

niggaaa yapmışsın yine yapacağını kanka tepki gelmez inş.
ama haksızda değilsin ha Çok mutlu

kanka isterLerse banLasnlar farKetmez xD bana yermi yok

- İlk kez dua ettiğin zaman günahlarından vazgeçmiş olursun
fatih_69
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2009, 04:16:40 ÖS »

Haklısın kanka zaten bannlamazlar Çok mutlu