rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 02:13:04 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hanne a.k.a Luna - Aptal kahraman  (Okunma Sayısı 824 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hanne.
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

.Munch.

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 29, 2009, 10:28:12 ÖS »

Şişt şirin züppe, Bak buraya abisi
Sefer tası düşüncelerimin içinde saklı bakla aç ağzı dil altı sola sap bi bak göz at penaltı düdük ver alttan bayi amaçlı tek değil ama çok amaçlı paçavralı fakat bayi arkası dublex yalı salına salıver sıvı olsun dolsun bidon löp oldun please etek değil pantolon bacakların
boy boy kolon ilk değil ama son iliklerinde piton olur tipi balon şişince patlar gurur boldur akıl yoktur Allahtan saç baş yoldurur çıt duysa titrer durur ama sorsan aleminde efe budur belasını bulur nihayetinde bunu adam sanan pelerini adi mal sigaradan yanan yalnız kovboy tavırlarıyla daltonlara yem olan morlborosu ağzında aptal kahraman.

Höpürdetme şöyle böbürlenme ötme dönme dolaptan düştün poponu kırdın
Akıllanamadın da hala havalara bakmaktan al şamarı alsın gözünü ay ışığım

Küçüktüm bende hayalimde büyüdün kendimde bi kahramandın güçlüce vardı olmak ister senin gibi fakat bir hıyar olmak istediklerini bilmezlerdi tarlada ayaklar altında ezilen kimi zaman cacık ve sonra madamların yatağına düşen accık üşüde kendine gel faranjit aldı nezaret altı savcılık bıcır çocuk bi sus. Yeni bir dünyadamısın sandın kandın oyunlara yalandan bıktın aslında kendin yalandın önüne gelen şekere sekmiydin batağa bulandın yakınırsın saklandın kaçtın polis amcalara sataştın ne kadar uğraşsanda sen busun neyine kapıldın bilmem bildiğin lavuksun sorun sende bomm aha tavşan tavuksun irtibatı kesmeyelim baba amman koşma yorulursun kendimden beklemezdim ki uğramış efsun cadı bozsun bulsun yutsun verem olsun ölsün dursun fiyatın ne kadar olmadı ötekine sar yavşamak böyle değil öyle olur yavşak gemi kalkıyoo git bilet al aklına eseni yaptında yapamadı bile kar kalbin taklit budur taktik al free’etnik kapakta sen bulanda ben gözüm diken batar söken kalbi satar bilen bilir ben de buyum.

Luna.
a.k.a Hanne .

Graffiti Art - H2N
      Characters Of Munch - Graffiti Art.
Dopunch
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2009, 11:03:13 ÖS »

bilmiyorum ama çok saçma be melanko yapayım derken sağlam şeylere karışmaya çalışıyo havası var aga uzak dur rapten sende

Sen cici dediğim zencicilik oyununda atım olana binerim sadece abinizle gurur duyun diss ödül cevap hiss ödünü vuüuv ben başkayım ...
kuvvezeli
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 30, 2009, 11:26:17 ÖÖ »

güzel olmuş tebrikler
Hanne.
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

.Munch.

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 30, 2009, 02:08:42 ÖS »

bilmiyorum ama çok saçma be melanko yapayım derken sağlam şeylere karışmaya çalışıyo havası var aga uzak dur rapten sende

öncelikle arkadaşım yorumun için sağol her ne kadar kötü bi tenkit olsada , yanlış bi tespite kaçmışsın bizzat bunu sana bn söylüyorm ayrıca, eminim bu r.a.p senin aga fakat üzgünüm tek satırlık dopunch yorumu beni rap tn uzak tutmaya sevk etmez bile ;]
selametle kardeşim.

güzel olmuş tebrikler

teşekkür ederimm arkadaşım göz kırpan

Graffiti Art - H2N
      Characters Of Munch - Graffiti Art.
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Hanne a.k.a Luna - Aptal kahraman

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss