rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 25, 2012, 02:19:53 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hares-Bahar Yağmuru  (Okunma Sayısı 300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zencifil123
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

YaNLıŞ AnLaŞılma Olmuş Beyler BuRasıyMış DüNyA..

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 15, 2011, 07:37:00 ÖS »

HARES- BAHAR YAĞMURU

Farklıydı bu gün, şafakla yükselen güneşten.Sessiz şehrimde terk edilmiş gibi ezelden.Gaipten çığlık sesleri sana geliyorum Tanrım tut ellerimden.Dinle Yokluğumun rüzgarları öter yaşam kümesimden . Her cahil farklı bir koronun assolisti Ne tesadüf kolpalar da işe hevesli.Yansın Rabb'im ,cehennemin tam ortasında , Hades'in aşkına öp onu hadi çıkar yelesini
Kermes var hayat okulumda bu gün ister su iç ister tütün büsbütün ortada herşey Yutun yalanların en büyüğünü kalkmasın g*tün

Sahte yağmur bunlar şemsiye açmaya değmez.
                  Ellerim gitmez inan güneşim gelmez kaygılı
                  Son güllerim açarken inatla bağrırım avaz avaz
                  Gözlerim kapalı yüzüme vururken bahar yağmuru

Sahteler ve zor yaşam yalanlarla doyur karnını.Aşk değerli amma zor be paşam ayrılık sıkıntılı.Bir iki ekmek kırıntısı bulsam yerden hayat kolay kaç kişi var lan aramızda varoş yanlısı.Yalnızım sensiz değersiz dünya kör olsam keşke görmeseydim seni rüyalarım dışında bir melek gibi hep yanımda olabilirdin anlamadın beni diyemedim sana.Seviyorum demek kabahat bu devirde evirip çevirsen aşkı yakalayamam inan yerinde.Biraz derinde kaldı sevgim ruhum kaçırdı seni cehenneme yanındayım korkma kalbim yellerim seni her nefesimde. sen son kez atana kadar ritmin kahpelerden önce bitir müziğini senin yanında kalbimin ritmi klasik bir müzik gibi dinlendirir beni.
Sahte yağmur bunlar şemsiye açmaya değmez.
                  Ellerim gitmez inan güneşim gelmez kaygılı
                  Son güllerim açarken inatla bağrırım avaz avaz
                  Gözlerim kapalı yüzüme vururken bahar yağmuru

utangaç  utandm    Çok mutlu Eski yazdıklarımdan biri.Acele ve kısa olmuştu.Olduğu gibi paylaştım,ama güzel değil Tongue ne dersiniz bilemem ama  Gülücük
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Hares-Bahar Yağmuru

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss